Home SPORTS NEWS Κινδυνεύει με τιμωρία ο Γουίλσιρ

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Γουίλσιρ


Ο Τζακ Γουίλσιρ κατηγορήθηκε από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για χειρονομία που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό, αλλά μετά από τη χρήση βίντεο η FA αποφάσισε ότι η πράξη του μέσου της Άρσεναλ πρέπει να τιμωρηθεί με απουσία από τον επόμενο αγώνα της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Η Ομοσπονδία της Αγγλίας έχει φτιάξει ένα καινούργιο πρότζεκτ με το οποίο μπορεί να ελέγχει μετά τους αγώνες για περιστατικά που δεν έχουν πέσει στην αντίληψη του εκάστοτε ρέφερι.

Σύμφωνα με αυτή τη διαδικασία λοιπόν, αν το περιστατικό δεν έχει το έχει δει ο διαιτητής του αγώνα, μια ομάδα τριών ατόμων, θα ζητηθεί από την FA να το επανεξετάσει και να συμβουλέψει για οποιαδήποτε ενέργεια που πρέπει να παρθεί αν ο διαιτητής είχε δει την ώρα που έπρεπε το συμβάν. Για να αποφασιστεί μία τιμωρία θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι τρεις επίτροποι στην ίδια τιμωρία.

Ο Γουίλσιρ έχει δικαίωμα μέχρι το απόγευμα της 18ης Δεκεμβρίου να απολογηθεί για το περιστατικό. Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τους πολίτες ότι ο λονδρέζικος σύλλογος θα δεχθεί οποιαδήποτε κύρωση. Αν λοιπόν η Αγγλική Ομοσπονδία τιμωρήσει τον 21χρονο μέσο τότε θα χάσει τν αγώνα με τη Τσέλσι στο «Έμιρειτς» την ερχόμενη Δευτέρα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr