Home FEATURED Χάθηκε η χημεία της Ευρώπης…

Χάθηκε η χημεία της Ευρώπης…


Πήρε την ευθύνη για την ήττα-σοκ από την ΕΝΠ ο Βάλντας Νταμπράουσκας, που γίνεται δέκτης έντονης κριτικής από τον κόσμο.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στην ΕΝΠ δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ και νίκη δεχόμενη μια ήττα που αποτελεί την έκπληξη της χρονιάς μέχρι στιγμής.

Ασφαλώς και έχει ευθύνες ο Λιθουανός κόουτς όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον «κρεμμάσουμε». Μας έδειξε το καλοκαίρι στα παιχνίδια της Ευρώπης ότι το πλάνο που έχει στο μυαλό του είναι άκρως ελκυστικό και επιθετικό.

Εκεί που ελέγχεται είναι στη διαχείριση του ρόστερ τώρα που αυξήθηκαν οι επιλογές.  Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πορεύθηκε με συγκεκριμένο αριθμό παικτών και του βγήκε στο απόλυτο.

Τώρα όμως που προστέθηκαν οι επιλογές των Λοΐζου, Ατζίλι, Γιόβετιτς και όχι μόνο έχει χαθεί η χημεία στο επιθετικό κομμάτι, παρά το γεγονός ότι ξεχειλίζουμε από ποιότητα.

Το στοίχημα λοιπόν είναι να βρει τις λύσεις ο κόουτς Νταμπράουσκας και να επαναφέρει τα χαμόγελα αρχής γενομένης από τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Χαρτς στην Σκωτία.