Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Συν και πλην του κ. Σαβέφσκι

Αναγνώστης: Συν και πλην του κ. Σαβέφσκι

sak_8388


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αγαπητοί φίλοι Ομονοιάτες προσπαθώντας να σκεφτώ τα συν και πλην του κ. Σαβέφσκι  παραθέτω τις  πιο κάτω απόψεις.

Ο κ. Σαβέφσκι έκανε αρκετά λάθη, το χειρότερο από όλα είναι ότι πρώτα ο ίδιος παρατά τα παιχνίδια από το 70λεπτό δείχνοντας ηττοπάθεια που δεν ταιριάζει στην Ομόνοια. Το δεύτερο μεγάλο λάθος είναι που δεν έχει αναδείξει κανένα παίχτη από τη δεύτερη ομάδα που σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτεροι από αυτούς που γελοιοποιούν την φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας. Το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ. Για τους παίχτες που φορούν την φανέλα της Ομόνοιας δεν έχει καμιά ευθύνη πλην του Θερβέρα που τρομάρα μας αγχωνόμασταν αν θα ανέβαινε Primera Division η ομάδα του και θα χάναμε το κελεπούρι. Πλατινί, Τέιλορ Γκιγκιεβιτς, Αλίπιο, Μενγκόλο ούτε την πόρτα του Ηλίας Πούλλος σαν μεταπουλητές των τσιπς δεν θα την περνούσαν άλλες εποχές αλλά έλα που κάποιοι μας κατάντησαν έτσι, έχοντας και όλοι εμείς τις ευθύνες μας που χαριεντιζόμασταν όπως τα μωρά τον καιρό που πετούσε τις λίρες το χτιστούιν όπως τα χαρτομάντιλα.

Από την άλλη όμως ο κ. Σαβέφσκι είναι ένας άνθρωπος με απίστευτο ήθος, ο οποίος πρεσβεύει πολλές από τις αξίες που χαρακτηρίζουν το αγνό σωματείο Ομόνοια. Δεν κρύβεται, λέει αλήθειες, δεν απαιτεί, είναι αγνός και προπάντων Κύριος με Κεφαλαίο.

Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα να παραμείνει με ένα όρο. Να ανεβάσει παιδιά από τις μικρές ομάδες ρισκάροντας ΝΑΙ να μείνουμε και όγδοοι και δέκατοι στη βαθμολογία για 1-2 χρονιές μέχρι που να αναπνεύσουμε οικονομικά και να επανεκκινήσουμε σε στέρεες βάσεις με μια ομάδα δικών μας παιδιών, τα οποία αν ανεβάσουν την απόδοση τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα είναι προς όφελος όλων.

Καλές Γιορτές ελπίζοντας το καλύτερο για τις οικογένειες σας και την Ομόνοια μας,

Σταύρος Χατζηγιάννης

Υ.Γ. Αν αγχώνονταν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις όπως εμείς τότε η Ομόνοια δεν θα ήταν στην κατάσταση που βρίσκεται.