Πιο κάτω παραθέτουμε πληροφορίες για τους φιλάθλους μας για τον αποψινό αγώνα με την HEARTS OF MIDLOTHIAN στο «Tynecastle Park»:
– Ο αγώνας αρχίσει στις 17:45 (τοπική ώρα) και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:45 (τοπική ώρα).
– Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα πραγματοποιείται σωματικός έλεγχος και έλεγχος εισιτηρίου.
– Δεν επιτρέπονται οι τσάντες μεγαλύτερες από μέγεθος Α4.
– Στο γήπεδο γίνονται δεκτές πληρωμές μόνο με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.
– Απαγορεύεται το κάπνισμα στις κερκίδες. Όπως μας έχει ενημερώσει η γηπεδούχος ομάδα, οι φίλαθλοί μας μπορούν να χρησιμοποιούν για κάπνισμα συγκεκριμένο χώρο έξω από την κερκίδα των φιλοξενουμένων.
– Οι φίλαθλοί μας θα πραγματοποιήσουν οργανωμένη πορεία από το κέντρο της πόλης του Εδιμβούργου (Gressmarket Avenue) προς το στάδιο. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 15:45. Ο κόσμος μας παρακαλείται όπως ακολουθήσει τη διαδρομή που θα υποδειχθεί από την τοπική αστυνομία.


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
