Home SPORTS NEWS Μουρμούρα για Μπάρτσα, αποκλείστηκε ο Καρνέζης (video)

Μουρμούρα για Μπάρτσα, αποκλείστηκε ο Καρνέζης (video)


Η Καρταγένα μπορεί να άφησε το Καμπ Νόου χωρίς… Κύπελλο, όμως οι ποδοσφαιριστές της έφυγαν με τα κεφάλια ψηλά. Οι παίκτες του Τεβενέτ έκαναν ξεκάθαρο στη Μπαρτσελόνα από την αρχή του αγώνα πως το παιχνίδι δεν θα ήταν φιλικού χαρακτήρα, ασχέτως του γεγονότος ότι το σκορ του πρώτου αγώνα (4-1) δεν τους άφηνε πολλά περιθώρια πρόκρισης.

Ο Πουγιόλ ήταν το πρόσωπο της βραδιάς. Όχι επειδή έβαλε κάποιο γκολ, αλλά επειδή επέστρεψε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχική ενδεκάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά σημάδεψαν δις το δοκάρι. Οι μπλαουγκράνα έδειχαν να έχουν τον έλεγχο αλλά δεν έκαναν φάσεις. Ωστόσο ήταν θέμα χρόνου να μπει το πρώτο γκολ, κάτι που έγινε στο 30 με τον Πέδρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καρταχένα συνέχισε την καλή δουλειά, όμως στο 67 χάλασε λίγο η εικόνα από το αυτογκόλ του Μαριάνο. Στο 87 Ινιέστα και Νέιμαρ συνδυάστηκαν για το τελικό 3-0.

Γνωρίζουμε από καταβολής του θεσμού ότι γίνονται πολλές εκπλήξεις εφόσον η πιο μικρή, σε δύναμη, ομάδα ζητήσει τη νίκη στο γήπεδο. Έτσι και στο Κόπα Ντελ Ρέι. To 2-0 που είχε κατακτήσει εκτός έδρας καλείτω να υπερασπιστεί η Γρανάδα κόντρα στην Αλκορκόν, αλλά δεν τα κατάφερε.

Με τον Ορέστη Καρνέζη να μην πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, στο δεύτερό του παιχνίδι ως βασικός, ήρθε το πρώτο γκολ από τον Έκτορ Βερδές στο 40. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γρανάδα, του Αλκαράθ, είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Αντίθετα ήταν ο Ναγκόρε στο 81 που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Καρνέζη για να γράψει το 2-0 και να στείλει το ματς στην παράταση. Στα 30 λεπτά του έξτρα χρόνου δεν άλλαξε κάτι και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί η Αλκορκόν ήταν πιο τυχερή και επικράτησε με 5-4 παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr