Home FEATURED Με τρία παιχνίδια πέφτει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής

Με τρία παιχνίδια πέφτει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (28/10) και ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan οι οποίες θα διεξαχθούν στο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης», στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και στο ΓΣΠ. 


Στις 19:00 θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ομονοια 29Μ με την αήττητη του πρωταθλήματος Πάφο FC. Οι «γαλάζιοι» του Καρσέδο είναι το φαβορί για τη νίκη κι αν καταφέρουν να φτάσουν σε αυτή θα παραμείνουν στην δεύτερη θέση πίσω από τον Άρη που νίκησε τη Νέα Σαλαμίνα. Η Ομόνοια 29Μ θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη για να μπορέσει να ξεκολλήσει από τους δύο βαθμούς

Την ίδια ώρα στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» η Καρμιώτισσα θα φιλοξενήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες από Άρη, ΕΝΠ και Χαρτς θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η Καρμιώτισσα που θα είναι με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Αλέξη Γαρπόζη, θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, ο Αποέλ θα φιλοξενήσει στο δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής την Ανόρθωση. Οι «γαλαζοκίτρινοι» με τον Χιμένεθ στον πάγκο νίκησαν στο πρωτάθλημα την Ομόνοια Αραδίππου, ωστόσο δέχθηκαν την ήττα σοκ από την Μπόρατς και θα επιδιώξουν απόψε να επανέλθουν στις νίκες. Απ’ την άλλη η Ανόρθωση θα έρθει στο ΓΣΠ και θα προσπαθήσει να πάρει το «διπλό» για να ανέβει τόσο βαθμολογικά, όσο ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

19:00 Ομόνοια 29Μ – Πάφος FC (Cytavision)
19:00 Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision)
20:00 Αποέλ – Ανόρθωση (Cablenet)

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής μέχρι στιγμής

ΕΝΠ-Εθνικός Άχνας 1-1
Άρης-Νέα Σαλαμίνα 2-1
Ομόνοια Αραδίππου-Απόλλων 0-1
ΑΕΛ-ΑΕΚ 1-1