Home FEATURED Πρόβλεψη ενδεκάδας με Καρμιώτισσα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Καρμιώτισσα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για το εκτός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην Καρμιώτισσα, στο οποίο θα επιδιώξει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει τη νίκη, με την οποία θα μπορέσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.


Η ομάδα μας σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έγινε το βράδυ της Κυριακής (27/10) θα μεταβεί στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» χωρίς τους Γιόβετιτς που έμεινε προληπτικά εκτός, αλλά και τους τραυματίες Σίμιτς και Ατζίλι. Επιστροφή σε αποστολή επίσημου αγώνα για τους Μπεζούς και Μουσιαλόφσκι.

Οι μέρες που μεσολάβησαν από το ματς με την Χαρτς μέχρι το σημερινό κόντρα στην Καρμιώτισσα ήταν λίγες, ωστόσο ελπίζουμε ότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι συνεργάτες του κατάφεραν να δουλέψουν και να μεταφέρουν αυτά που θέλουν στους ποδοσφαιριστές τους για να μπορέσουν να επαναφέρουν την ομάδα στη νίκη που θα φέρει ηρεμία και τάξη στο «Ηλίας Πούλλος».

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι αναμένουμε αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Χαρτς, αλλά και αυτό του πρωταθλήματος με την ΕΝΠ.

Η πρόβλεψη της ενδεκάδας

Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Φαμπιάνο, ο οποίος είναι ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια.

Απ’ εκεί και πέρα στην τετράδα της άμυνας αναμένουμε να δούμε ξανά το δίδυμο Κουλιμπαλί – Παναγιώτου στο κέντρο και στα δύο άκρα να κινούνται οι Μασούρας και Κίτσος, με τους Χαμάς και Ντιουνκού που τράβηξαν αρκετό κουπί να μένουν εκτός.

Στην μεσαία γραμμή περιμένουμε να πάρουν θέση οι Μάριτς, Εράκοβιτς και ο Εβάντρο Κόστα που θα κινείται πιο μπροστά τους, έχοντας ρόλο επιτελικού μέσου.

Στην επιθετική γραμμή ο Λοίζου θα χρησιμοποιηθεί στο ένα «φτερό» αντικαθιστόντας τον Σίμιτς, στο άλλο θα δούμε τον Σεμέδο και στην κορυφή θα δούμε τον Μάριους Στεπίνσκι να παίρνει θέση.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1: Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Κίτσος, Μασούρας, Μάριτς, Εράκοβιτς, Εβάντρο Κόστα, Λοίζου, Σεμέδο, Στεπίνσκι

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Μπεζούς, Αλιούμ.