Home FEATURED Match Report: Επιστροφή στα τρίποντα με εξάρα στο «Αμμόχωστος»!

Match Report: Επιστροφή στα τρίποντα με εξάρα στο «Αμμόχωστος»!


Μια ΟΜΟΝΟΙΑ βελτιωμένη και αποτελεσματική επιθετικά επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο «Αμμόχωστος» με 2-6 της Καρμιώτισσας για την 8η αγωνιστική.


Το τριφύλλι εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένο στον μεσοεπιθετικό τομέα και μετά από τρεις αγώνες χωρίς γκολ πέτυχε έξι μαζεμένα, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Μεσοαμυντικά δώσαμε κάποια δικαιώματα στην Καρμιώτισσα που σκόραρε δυο γκολ σε κρίσιμα σημεία και μέχρι το 80′ ήταν μέσα στο ματς.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Εβάντρο (19′), Κακουλλής (30′), Σεμέδο (56′), Κούσουλος (80′) και Αλιούμ (90+2′, 90+8′) ενώ για την Καρμιώτισσα σκόραραν οι Αντωνίου (41′) και Σμίλιανιτς (65′).

Α’ Ημίχρονο

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της η ΟΜΟΝΟΙΑ που πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα όμως το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε χωρίς τη μεγάλη φάση, ενώ ζητήσαμε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σίμιτς στον Κακουλλή όμως το VARίστας και ρεφ είχαν αντίθετη άποψη.

Ο ρυθμός και η ροή του αγώνα άλλαξαν άρδην στο 19ο λεπτό όταν ο Εβάντρο σκόραρε με υπέροχο συρτό σουτ έξω από την περιοχή, αποβάλλοντας μπόλικο άγχος από την ομάδα μας.

Δύο λεπτά μετά ο Κακουλλής έκλεψε και ο Λοΐζου δοκίμασε να κρεμάσει τον Επασί όμως η μπάλα έφυγε εκτός ενώ και η Καρμιώτισσα ανοίχτηκε και προσπάθησε να απειλήσει στα επόμενα λεπτά.

Το τριφύλλι έδειχνε πολύ ανεβασμένο μετά το γκολ και αφού απείλησε με Εβάντρο, Κακουλλή και Κουλιμπαλί μέσα σε 6 λεπτά, τελικά ήρθε και το δεύτερο γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό ο ο Κακουλλής πήρε την μπάλα στο κέντρο και έξω από την περιοχή, με μια βολίδα έστειλε στην μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Επασί για το 0-2!

Το τριφύλλι έδειχνε να διαχειρίζεται εύκολα το 0-2 όμως μια ωραία ενέργεια και σουτ του Μηνά Αντωνίου στο 41′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνο για το 1-2 λίγο πριν το ημίχρονο.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή φάση στην επανάληψη ανήκε στην Καρμιώτισσα με το σουτ του Ντούμπια στο 51′ να κτυπάει το δοκάρι και να περνάει εκτός.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν διάθεση για να επιτεθούν όμως στο 56′ μια ωραία κάθετη του Λοΐζου και το ωραίο πλασέ του Σεμέδο έφεραν το 1-3 δίνοντας ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα μας.

Η διαφορά των δύο τερμάτων όμως δεν κράτησε για πολύ αφού στο 65′ μια ωραία κάθετη του Πόθο έδωσε την ευκαιρία στον Σμίλιανιτς να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και να μειώσει σε 2-3 για την Καρμιώτισσα.

Η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε στο 73′ με γκολ του Σεμέδο όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφ-σάιντ όμως η… ανακούφιση ήρθε στο 80ο λεπτό. Ο Χάμπος, που μπήκε πιο πριν ως αλλαγή, έστρωσε στον Κούσουλο με τον αρχηγό να γράφει το 2-4 με δυνατό πλασέ στην κίνηση!

Αυτό το γκολ έδιωξε τελείως το άγχος με τον Λοΐζου, που ήταν σε καλή μέρα, να ψάχνει το γκολ στο 84′ όμως ο Επασί έκανε ωραία απόκρουση στο δυνατό σουτ του Κύπριου εξτρέμ.

Στο 88′ ο Κίτσος κέρδισε πέναλτι με το VAR να αλλάζει την απόφαση του ρεφ όμως στο 90+2′ ήρθε και πέμπτο γκολ με ωραία κεφαλιά του Αλιούμ!

Στο 90+8′ ο Αλιούμ σκόραρε και δεύτερο γκολ σε κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό 2-6, με το τριφύλλι να εμφανίζεται εμφανώς βελτιωμένο επιθετικά και να επιστρέφει στις νίκες μετά από τρεις αγώνες.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μασούρας (86′ Ντιουνκού), Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς (86′ Κίτσος), Κούσουλος, Μάριτς, Εβάντρο (58′ Χαραλάμπους), Σεμέδο, Λοΐζου (86′ Αλιούμ), Κακουλλής (78′ Στεπίνσκι).