Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυξημένες οι ευθύνες Δ.Σ. και παικτών

Αυξημένες οι ευθύνες Δ.Σ. και παικτών

sak_2846


Από χθες αργά το βράδυ, ο Τόνι Σαβέφσκι δεν είναι πλέον προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και βρισκόμαστε σε αναζήτηση αντικαταστάτη. Το αν θα δικαιωθεί η διοίκηση για την απομάκρυνση θα το δείξει ο χρόνος, το σίγουρο είναι πως έχουν αυξηθεί οι δικές της ευθύνες αλλά και των παικτών.

Ξεκινάμε από τους τελευταίους. Ναι, έχει γραφτεί, είχε ευθύνη ο κόουτς για την εμφάνιση κόντρα στο Αποέλ. Ευθύνη είχαν όμως και οι ποδοσφαιριστές και πρέπει πλέον να αντιληφθούν πως δεν μπορεί να επαναληφθεί τέτοιο δράμα. Όποια κι αν ήταν η τακτική, δεν δικαιολογείται για ένα εικοσάλεπτο να μην αλλάζουμε πάνω από 2 σωστές μπαλιές.

Και περνάμε στη διοίκηση. Η οποία ανέλαβε ρίσκο να διώξει ένα προπονητή που γενικώς είχε το κόσμο με το μέρος του, αν και από τη Δευτέρα η αλήθεια είναι πως οι αντιδράσεις έγιναν πιο πολλές. Καταρχάς οι διοικούντες πρέπει να στηρίξουν την απόφαση τους φέρνοντας ένα προπονητή αποδεδειγμένα ικανό να μας βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση. Και στη συνέχεια, πρέπει να του παρέχουν όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει, κάτι που ο κόσμος έχει την αίσθηση πως δεν έγινε με προηγούμενους τεχνικούς.