Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς: “Μέτρησαν τα αποτελέσματα” (audio)

Μυλωνάς: “Μέτρησαν τα αποτελέσματα” (audio)

img_2642


Για την απόφαση του Δ.Σ. για απομάκρυνση του Τόνι Σαβέφσκι μίλησε στο ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Στέλιος Μυλωνάς. “Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως τερματίσει τη συνεργασία του με τον Τόνι Σαβέφσκι και τους συνεργάτες του. Με βάση τα αποτελέσματα της ομάδας μας, κρίναμε ότι έπρεπε να τερματιστεί η συνεργασία. Η αποτυχία στην Ευρώπη, στα ντέρμπι το ότι πήραμε μόνο 2 βαθμούς από τους 15, αλλά και το πρόσφατο ντέρμπι με το Αποέλ. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα”, είπε για την αποδέσμευση.

Εάν λήφθηκαν υπόψη οι αντιδράσεις του κόσμου:
Κάποιοι ήθελαν να φύγει άλλοι να μείνει. Δεν είναι κριτήριο αυτό. Το μόνο αντικειμενικό κριτήριο είναι τα αποτελέσματα. Αυτό μέτρησε.

Για το ότι νέα αποκτήματα δεν αγωνίζονται:
Οι μεταγραφές έγιναν όλες από την προπονητική ομάδα. Από τη στιγμή που δεν τους δίνουν χρόνο, σημαίνει πως υπάρχει αμφισβήτηση προς αυτούς. Οι ίδιοι τους έφεραν και μάλλον έκριναν πως δεν είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε.

Εάν θα υπάρξει αποζημίωση:
Υπάρχει μια μικρή αποζημίωση για τον προπονητή και δεν υπάρχει αποζημίωση στους δύο βοηθούς. Από τα παθήματα μας μάθαμε.

Για τις ευθύνες του Δ.Σ:
Θα κριθούμε το Μάη. Όλοι κρίνονται βάσει του αποτελέσματος. Πιστεύουμε ότι πήραμε σωστή απόφαση.

Για το νέο προπονητή:
Η 6μελές επιτροπή να συναντηθεί σήμερα και θα αποφασίσει τα κριτήρια για το νέο προπονητή. Χωρίς χρονοδιάγραμμα. Οι παίκτες μετά τον αγώνα θα πάνε διακοπές μέχρι τις 29/12 άρα έχουμε χρόνο.

Ακούστε τις δηλώσεις: