Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Μια από τις πιο ανίκανες διοικήσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Αναγνώστης: Μια από τις πιο ανίκανες διοικήσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου

img_8690


Δυστυχώς  όσο άσχημα κι αν νιώθω που το λέω αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα για τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Τα απομεινάρια  της διοίκησης Μιλτιάδη Νεοφύτου βρήκαν τρόπο να ξαναχτυπήσουν την περηφάνια του συλλόγου, απομακρύνοντας τον προπονητή της ομάδας  από το πάγκο. Στο παρακάτω κείμενο δεν θα σταθώ στα προηγούμενα λάθη που έκαναν και μας έφεραν εδώ που είμαστε αλλά μόνο στη συγκεκριμένη απόφαση. Μια απόφαση που το μόνο που καταφέρνει είναι να μικρύνει το σωματείο ακόμη περισσότερο αλλά και να στερήσει σχεδόν όλες τις ελπίδες που είχαμε για το τίτλο. Ο Στέλιος Μυλωνάς σε δηλώσεις του είπε ότι έκριναν τον Σαβέφσκι από τα αποτελέσματα  των ντέρμπι στα οποία η ομάδα δεν τα πήγε καλά. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη απόφαση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ και ΑΝΤΙ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ αφού στη τελική δεν εξυπηρετεί ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ, καταφέρατε να διώξετε από το πάγκο τον άνθρωπο ο οποίος αγάπησε την ΟΜΟΝΟΙΑ όσο κανένας άλλος προπονητής την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία. Ένα άνθρωπο ο οποίος  έκανε την ομάδα να παίξει με ένα ποδοσφαιρικό στυλ, το οποίο όλοι οι προηγούμενοι επιστήμονες  μιζαδόροι( που φέρατε) δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν.

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς  ο προϋπολογισμός μειώθηκε ακόμη περισσότερο και με το τέλος του πρώτου γύρου ο Σαβέφσκι βρίσκεται στο -6  από την κορυφή. Παρόλα αυτά εσείς ΑΝΙΚΑΝΟΙ, αποφασίσατε να διώξετε τον ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ απλά και μόνο επειδή δεν νίκησε ντέρμπι. Ξέρετε πόσο μεγάλο είναι το φετινό πρωτάθλημα? Είναι τεράστιο σε θέμα διάρκειας, τόσο μεγάλο που ακόμα δεν φτάσαμε ούτε στα μισά του. Και εσείς ΑΝΙΚΑΝΟΙ κρίνατε ότι η ομάδα χρειάζεται νέο  προπονητή.  Το έργο δηλαδή του Σαβέφσκι αγωνιστικά δεν ολοκληρώθηκε ούτε κατά το ήμισυ και εσείς τον απομακρύνατε γιατί άκουσον άκουσον δεν πήρε ντέρπι.

Πάμε πάρακατω, το πρώτο πράγμα που αγάπησε ο πράσινος λαός τη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο Σαβέφσκι. Είτε το θέλετε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια και ήταν ένας από τους λόγους που ο κόσμος αγκάλιασε την φετινή προσπάθεια ακόμη περισσότερο. Εσείς όμως  ούτε  για σκοπούς μάρκετινγκ δεν τον κρατήσατε ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Απογοητεύοντας ακόμη περισσότερο τον Κύριο αιμοδότη του σωματείου που δεν είναι άλλος από το κόσμο. ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ και έτσι διαλύετε την όποια ενότητα υπήρχε στο σύλλογο.

Το επάγγελμα του προπονητή ποδοσφαίρου ΑΝΙΚΑΝΟΙ είναι από τα πιο δύσκολα λόγω του ότι τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Γι αυτό πρέπει να δίνεται χρόνος σε ένα άνθρωπο να δουλέψει αλλά και να κρίνεται ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.  Τρανά παραδείγματα είναι ο  Κλοπ της Ντόρτμουντ ο οποίος πριν κάνει τη Μπορούσσια το σημερινό μεγαθήριο ήταν για 3-4 χρόνια ΑΤΙΤΛΟΣ. Ο μεγάλος ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ πριν κάνει την Γιουνάιτετ το σημερινό μεγαθήριο ήταν για 3-4 χρόνια ΑΤΙΤΛΟΣ. Ακόμη και ο Βενγκέρ της  Άρσεναλ είναι για 8 χρόνια ΑΤΙΤΛΟΣ και κανένας δεν θέλει να τον απομακρύνει γιατί αποτελεί μέρος της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί την απόφαση σας. Δεν την κατέχετε την αθλητική διοίκηση και έχετε την τύχη να διοικείται το πιο μεγάλο σωματείο της Κύπρου. Το Μάη θα φύγετε όλοι και πήρατε μια απόφαση που δεν είναι δική σας υπόθεση.  Το ξαναλέω είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ και  θεωρείστε μια από τις χειρότερες διοικήσεις που πέρασαν από το ποδόσφαιρο.

ΟΤΑΝ ΦΥΤΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

 

Ένας ανώνυμος οπαδός της μεγάλης ιδέας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.