Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτη νίκη σε ντέρμπι, πρώτη ανατροπή

Πρώτη νίκη σε ντέρμπι, πρώτη ανατροπή

img_9203


Η μεγάλη θέληση και η κατά διαστήματα καλή απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο χθεσινό παιχνίδι, έφεραν δύο πρωτιές μες τη σαιζόν. Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι (μετρούσε 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με ομάδες της εξάδας) και το έκανε μάλιστα καταφέρνοντας την πρώτη της ανατροπή, αφού την τελευταία φορά που γύρισε παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, στο τέλος δεν κέρδισε.

Λίγο πριν το τέλος του 2013 λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να αφήσει υποσχέσεις. Προσπέρασε την Ανόρθωση, έπιασε τον Ερμή στους 27 πόντους, μείωσε την απόσταση από τον Απόλλωνα και περιμένει τα παιχνίδια της ΑΕΛ και του Αποέλ για να δει ακριβώς που την βρίσκει το τέλος της χρονιάς. Αυτό προφανώς δεν σημαίνει πάντως πως έλυσε ως διά μαγείας όλα της τα προβλήματα.

Τα ανοικτά κεφάλαια στην ομάδα μας είναι προφανώς πολλά και πρέπει να τακτοποιηθούν. Η νίκη μπορεί να φέρει κάποια ηρεμία, όμως εκκρεμεί ακόμα το θέμα προπονητή και η αντικατάσταση του Σοάρες. Επιπρόσθετα ο κόσμος περιμένει να δει κινήσεις που θα εγγυηθούν πως ο όποιος νέος προπονητής, θα έχει τις προϋποθέσεις να δουλέψει σωστά και δεν θα θεωρηθεί αποδιοπομπαίος τράγος για άλλα κακά που προϋπάρχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.