Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια Παντελάκι μου

Αναγνώστης: Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια Παντελάκι μου

img-20120927-wa0000


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Το πόσο απηυδισμένος νιώθω από τα τελευταία γεγονότα που έγιναν στην αγαπημένη μας ομάδα, απλά δεν περιγράφετε και ξέρω πως το ίδιο νιώθουν και αρκετά άλλα αδέλφια μου. Δεν είναι θέμα το ότι διώξαμε ένα προπονητή. Περισσότερο για μένα είναι το πως τον διώξαμε.

Όταν πέρσι κάναμε τους αγώνες για να σώσουμε την αγαπημένη μας ομάδα, ο Τόνυ τέλειωνε τις προπονήσεις και έτρεχε μαζί με τον Γερμανό από χωριό σε χωριό για να σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήρθε πέρσι ξέρωντας, τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα και αν και χρειάστηκε σχεδόν ένα μήνα, κατάφερε και έδειξε στους παίκτες τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ. Κατάφερε να τους κάνει να μπαίνουν στο γήπεδο και να δείνουν το 1000% τους γι αυτόν τον κόσμο που έτρεχε από πίσω ασχέτος τις διαφοράς που υπήρχε από την κορυφή. Μας έκανε όλους στο τέλος τις ημέρας να τραγουδάμε τα ονόματα των Σουάρες και Σκάρα, δύο παίκτες που τους βρίζαμε και αχάπαρους τους ανεβάζαμε και αχάπαρους τους κατεβάζαμε. Κατάφερε να φέρει την αυτοπεποίθηση στον Άλβες και να τον χρησιμοποιήσει όχι μονο για να σκοράρει που το έκανε ακατάπαυστα στο δεύτερο γύρο πέρσι, αλλά και στο να δημιουργά κάτι που το έκανε εντυπωσιακά. Όσο για την αγωνιστική άνοδο του Τζίμη, ρωτάτε τον ίδιο ποιος δούλευε μαζί του με τις ώρες για να του δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν και να γίνει ο επιθετικός που όλοι ξέραμε ότι μπορούσε να γίνει.

Πολύς λόγος έγινε και για τις επιλογές του Τόνυ το καλοκέρι. Εγώ έχω κάποια ερωτήματα. Στο θέμα επιθετικού, πρώτα ονομάτα ο Μιχαλάκης και ο Μιρντακοβιτς. Δυο παίκτες που τους ξέρουμε και που ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν στις αντίπαλες περιοχές. Πως καταλήξαμε στον Γκικίεβιτς; Το θέμα είναι απλό, το οικονομοικο!! Τον Τέιλορ τον πρότεινε ο Ασσις. Ο Πλατινί βασικός και αναντικατάστατος στην εθνική του και μάλιστα μάλιστα υποψήφιος για καλύτερος παίκτης της χρονιάς στη χώρα του. Όσο αφορά τον Θερβέρα και τον Εμπέμπα; Καλύτερα να ρωτήσουμε τον Σοφοκλή και τον Τσαγκάρη θα μας και οι δυο πως βρέθηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτοί οι δύο. Όσο αφορά τον Αλίπιο και τον Μενγκόλο, κατ’ εμένα είναι δυο παίκτες που πρέπει να στηριχτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μέλλον.

Το θέμα μου πιο είναι; Τόσο μπάτζετ του έδωσαν, αυτούς τους παίκτες έφερε. Ομάδα που χάνει παίκτες όπως ο Χριστοφή, ο Άλβες, ο Σπούγκιν, ο Ντανιέλσον και ήρθαν κάποιοι που ούτε τα κορδόνια τον προαναφερθέντον δεν αξίζουν να δένουν και το κυριότερο ήρθαν λόγο χαμηλού μπάτζετ, τι περιμένουμε; Δεν είναι γι αυτό κύριε Μυλωνά που πριν καν αρχίσει η σεζόν είπατε ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα; Γιατί δεν βγήκατε να πείτε και επίσημα; Γιατί αυτή η κοροϊδία; Αλλά πάλι σε ένα πρωτάθλημα που η πρώτη εξάδα έχει 6 βαθμους διαφορά, δεν είσασταν ικανοπιοιμένοι για το ότι είμασταν 6 βαθμούς πίσω 23 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος… Δηλαδή με βάση το σκεπτικό σας, ο Αμπράμοβιτς έπρεπε να ασυχτηρίσει τον Μουρίνιο πριν ένα μήνα και ο Μόγιες να φύγει από την τρίτη αγωνιστική!! Εσύ δεν είσουν κύριε Μυλωνά που έλεγες ότι η ομάδα τα επόμενα 3-4 χρόνια θα χτιστεί με προπονητή τον Τόνυ; Ή απά τον χρησιμοποιήσατε για να μαζεύετε τις εισφορές για το σωματίο; Ή μήπως στο τέλος της ημέρας δεν είσαι εσύ ο πρόεδρος της ομάδας αλλά διοικάτε από κάποιον Ν.Χ και τον παρέα του τον Τσαγκάρη.

Πρωτού κλείσω, μεγάλε Τόνυ Σαβέβσκι, σε ευχαριστούμε για όλα και πραγματικά ένα μεγάλο μα πολύ μεγάλο συγγνώμη για τον τρόπο που σου φέρθηκαν τα λαμόγια της διοίκησης. Και σου υποσχόμαστε ότι εμείς ο απλός κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα κάνουμε τα πάντα να την ελευθερώσουμε!!!

ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
Κυριάκος