Για ακόμη μια χρονιά τρέξαμε στο Quantum Nicosia Marathon, το μεγάλο δρομικό γεγονός της πρωτεύουσας.
Μεγάλη και πάλι η συμμετοχή των OMONOIA RUNNERS
Τρέξαμε στην τελευταία μοιρασμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Ευχή μας σύντομα να τρέχουμε χωρίς περιορισμούς σε ολόκληρη τη Λευκωσία.
Με τη συμμετοχή μας στηρίξαμε και φέτος το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.
Μπράβο σε όλους για τη συμμετοχή και τον τερματισμό

![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Οι πράσινοι δρομείς δεν πτοήθηκαν από την κακοκαιρία! [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Runners-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Φοβερό γκολ του Μάμα στο φούτσαλ! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Mamas-Loizou-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



