Home SPORTS NEWS Το «αντίο» του Μιλίτο (video&pics)

Το «αντίο» του Μιλίτο (video&pics)


Σε μια λαμπερή βραδιά ο Γκαμπριέλ Μιλίτο είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο, με φιλικό που έγινε προς τιμήν του στο Μπουένος Άιρες ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και μια ομάδα, την οποία αποτελούσαν φίλοι του!

Ο πρώην διεθνής αμυντικός, που ξεκίνησε και έκλεισε την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε (πέρασε ακόμα από την Σαραγόσα και την Μπαρτσελόνα) είχε κάνει γνωστό πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 33 του και λόγω των προβλημάτων τραυματισμών, και αυτό έγινε μέσα σ’ ένα ποδόσφαιρο «πάρτι»!

Συμμετείχαν πολλοί νυν και πρώην άσοι της μπάλας, πολλοί από τους οποίους ήταν στο παρελθόν και συμπαίκτες με τον Γκαμπριέλ Μίλτο. Φυσικά κοντά στον πρώην άσο ήταν όλη η οικογένειά του, αλλά και ο αδερφός του Ντιέγκο Μίλτο, ο οποίος παίζει στην Ίντερ …

Μεγάλοι απόντες ήταν οι Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγκουέρο, αμφότεροι τραυματίες, αν και ο δεύτερος και να ήταν καλά, δεν θα μπορούσε να παίξει, αφού αυτή την περίοδο στην Αγγλία υπάρχει δραστηριότητα! Η Απουσία του Μέσι από το γήπεδο ήταν ένα γεγονός που συζητήθηκε πολύ.

«Μας είχε ενημερώσει ότι δεν θα μπορέσει να έρθει καθώς θα έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία για τον τραυματισμό που έχει υποστεί», υπογράμμισε μέλος της οικογένειας.

Στιγμές… μαγείας στον αγωνιστικό χώρο πρόσφεραν λοιπόν οι Ντιέγκο Μίλτο, Χαβιέρ Ζανέτι, Εστεμπάν Καμπιάσο, Μάξι Ροντρίγκες, Χουάν Σεμπαστιάλ Βερόν, Νικολάς Μπουρντίσο, Χαβιέρ Μαστσεράνο και ο Ουρουγουανός, Ντιέγκο Φορλάν.

Η Ιντεπεντιέντε επικράτησε 3-1 της ομάδας των φίλων του Μιλίτο, ο οποίος πέτυχε το ένα από τα γκολ των νικητών! Έπαιξαν μάλιστα και οι γιοι του με τον έναν να σκοράρει…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr