Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αύριο κληρώνει για προπονητή

Αύριο κληρώνει για προπονητή


Ούτε σήμερα δεν πρόκειται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να έχουμε κάποια εξέλιξη σχετικά με το θέμα προπονητή. Η απόφαση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδα μας, αναμένεται ότι θα ληφθεί αύριο, στην προγραμματισμένη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας.

Με βάση την πληροφόρηση, προκύπτει ότι περισσότερες πιθανότητες για να κάτσουν στο πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συγκεντρώνουν οι Μιγκέλ Ανχέλ Λοτίνα και Γιάννης Χριστόπουλος. Δύο προπονητές με εντελώς διαφορετική προϊστορία, που έχει κριθεί όμως ότι μπορούν να προσφέρουν άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα. Πέραν των 2 υπάρχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα, όπως αυτό του Ολλανδού Μάσκαντ αλλά και κάποιων Γερμανών, όμως προς το παρόν βρίσκονται σε χαμηλότερη σειρά προτεραιότητας από τον Λοτίνα και το Χριστόπουλο.

Ο μοναδικός τρόπος να αλλάξει η ιεραρχία που αναφέρουμε, είναι να αλλάξει στάση ο Ραν Μπεν Σιμον. Η Χάποελ Τελ Αβίβ του Ισραλινού τεχνικού αντιμετωπίζει αύριο βράδυ την Χάποελ Μπερ Σίβα και αν χάσει ίσως απομακρυνθεί. Τίθεται θέμα όμως αν πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να περιμένει ακόμα περισσότερο τον Μπεν Σιμόν. Η πληροφόρηση μας είναι πως αν δεν επανέλθει ο ίδιος, έτοιμος να κλείσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται να τον προσεγγίσει.