Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στο πλευρό της ακαδημίας οι ποδοσφαιριστές

Στο πλευρό της ακαδημίας οι ποδοσφαιριστές


Στην παρουσία ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας θα πραγματοποιηθεί απόψε στο «Pavilion Hall», στις 20:00, η Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε μία βραδιά που προσφέρεται για φαγητό, ποτό, χορό και διασκέδαση.

Συγκεκριμένα, στον χώρο θα βρεθούν μέλη του προπονητικού μας επιτελείου, όπως και οι ποδοσφαιριστές Αντρέ Σκέμπρι, Λούκας Γκικίεβιτς, Χάρης Κυριάκου, Γιάννης Χατζηβασίλης, Ονησίφορος Ρουσιάς, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Πιέρ Εμπέμπα και Παναγιώτης Θεράποντος, οι οποίοι θα μιλήσουν στα παιδιά της Ακαδημίας, θα φωτογραφηθούν μαζί τους και θα τους μοιράσουν αυτόγραφα.

Επίσης, θα υπάρξει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις, θα πραγματοποιηθεί τόμπολα, ενώ το παρών του θα δώσει ασφαλώς και ο Άγιος Βασίλης.

Στο χώρο θα κυκλοφορήσουν λαχνοί οικονομικής ενίσχυσης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, αξίας δύο ευρώ , με μεγάλα δώρα ένα IPAD 4, ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy Note 2, αεροπορικά εισιτήρια, ηλεκτρονικά είδη και πολλά άλλα πλούσια δώρα.

Η τιμή εισόδου έχει καθοριστεί στα 11 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 χρόνων και για τους υπόλοιπους 15 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου φαγητού και άφθονου Κυπριακού ποτού.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22486033, 97620210 και 99339834.

omonoia.com.cy