
Με κόσμο θα διεξαχθεί ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Περιστερώνα απέναντι στην Ομόνοια 29Μ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Themasports στην αστυνομική σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε όπως διεξαχθεί κανονικά με κόσμο ο αγώνας. Η ομάδα μας δικαιούται 340 εισιτήρια με βάση και την χωρητικότητα του γηπέδου.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπροσώποι του τριφυλλιού, της Ομόνοιας 29Μ και από αστυνομία και ΚΟΠ, όπως επίσης και ο υπεύθυνος ασφαλείας του σταδίου της Περιστερώνας.
Παρά την περιρέουσα ατμόσφαιρα μετά τα επεισόδια στην Αρένα δεν φαίνεται να επηρεάζεται για την ώρα η μετακίνηση των φιλάθλων μας στον συγκεκριμένο αγώνα.



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)