
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM με αφορμή τον αγώνα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον επαναληπτικό.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το χθεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσημα την Ομόνοια για την εξαιρετική φιλοξενία. Ήταν ένα παιχνίδι ισάξιο του ονόματος των δυο ομάδων. Είχε ρυθμό και ένταση και ανεβοκατεβάσματα. Στο τέλος της ημέρας είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο τέλος μίλησε η ποιότητα του Όρσιτς και καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού».
Για τη ρεβάνς στη Λεμεσό: «Πάμε με ένα πολύ καλό σκορ στον επαναληπτικό. Γνωρίζουμε καλά το στάδιο Αλφαμέγα. Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε ότι η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Όλη η Πάφος πρέπει να έρθει στη Λεμεσό για να στηρίξει την ομάδα».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει της ρεβάνς: «Επιστρέφουν οι Λουκάσεν και Κορέια».
Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Είναι ένας ακόμη μεγάλος αγώνας. Είναι ένα ντέρμπι. Περιμένουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι».



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)