
Ο ΚΟΑ τοποθετήθηκε με ανάρτηση του μετά από καταγγελία ακροατή και φίλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Super Sport FM.
Αναλυτικά:
Αναφορικά με καταγγελία φιλάθλου σε ραδιοφωνική εκπομπή, σύμφωνα με την οποία άγνωστο άτομο έχει χρησιμοποιήσει την κάρτα φιλάθλου του γιου του για να εκδώσει εισιτήριο διαρκείας, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:
Ο ΚΟΑ είναι υπεύθυνος για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν έχει ουδεμία εμπλοκή και ευθύνη με την ταυτοποίηση των ατόμων κατά την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων, καθώς και με την ταυτοποίησή τους κατά την είσοδό τους στα γήπεδα.
Σοβαρή καταγγελία ακροατή για την κάρτα φιλάθλου: Τι του συνέβη ενόψει Αποελ-ΟΜΟΝΟΙΑ


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
