Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο προπονητής δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα”

“Ο προπονητής δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα”


Για όλα όσα αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ επικαιρότητα μίλησε στο ραδιόφωνο του Super ΣΠΟΡ Fm ο Αντρέας Δημητρίου. Στα μεταγραφικά πάντως, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας φρόντισε να θολώσει τα νερά, τονίζοντας πως ο προπονητής δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα! Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Για τον κ. Λοτίνα και την φιλοσοφία του…
«Ο κ. Λοτίνα προπόνησε την ομάδα Παρασκευή και Σάββατο, προσπάθησε να περάσει την φιλοσοφία του και είδε πράγματα που ήθελε να βελτιώσει. Δείχνει από τις πρώτες μέρες ότι είναι άνθρωπος απαιτητικός, έβαλε ψηλά τον πήχη και με βάση από αυτά θα πορευθεί. Έχει ήδη ξεκινήσει την δουλειά για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα…
«Τον Αλίπο τον γνώριζε και θεώρησε ότι με τα δεδομένα του αγώνα θα ήταν καλύτερο αν ξεκινούσε με αυτόν στην κορυφή. Είδε την ομάδα μας μέσα από DVD έβγαλε και κάποια συμπεράσματα στις πρώτες μέρες και με την βοήθεια των συνεργατών του και παρουσίασε την ομάδα όπως έπρεπε. Δεν θα σταθούμε άλλο σε αυτό το παιχνίδι, ακολουθεί ένα σημαντικό τεστ, θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και παιχνίδια στην έδρα μας πρέπει να κερδίζουμε. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο με τον Απόλλωνα, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή».

Για το βάθος στην Ομόνοια…
«Ο Σερτζίνιο ήρθε στην θέση του Σοάρες, δεν άλλαξε ο αριθμός του ρόστερ. Από εκεί και πέρα είναι το ισχυρότερο κίνητρο για ένα παίκτη να παίζει στην Ομόνοια και ο κάθε ένας καθορίσει την πορεία του στην ομάδα μας μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό όταν κάποιος παίρνει την ευκαιρία να την αρπάζει από τα μαλλιά και αν δείχνει ότι μπορεί να είναι μέλος αυτής την ομάδας. Δοκιμάστηκαν κάποια νέα άτομα και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν όμως χρειάζεται συνέχεια».

Για το θέμα του συμβολαίου του Εφραίμ…
«Δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη με το συμβόλαιο του παίκτη. Η πρόταση είναι κατατεθειμένη. Ο Γιώργος θα εξαντλήσει τα περιθώρια για μεταγραφή στο εξωτερικό…»

Για περαιτέρω ενίσχυση… γίνεται αναφορά για Άλβες και Φερνάντες…
«Ο προπονητής ακόμα δεν τοποθετήθηκε ούτε για κάποιον που θέλει να εντάξουμε στο ρόστερ, ούτε αν θέλει ενίσχυση και σε ποια θέση. Ζήτησε κάποιες μέρες να αξιολογήσει το ρόστερ και να ετοιμάσει τις εισηγήσεις του για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες».