Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλάζει φιλοσοφία μπροστά

Αλλάζει φιλοσοφία μπροστά

img_1820


Τα όσα είδαμε στο Παραλίμνι, αλλά και οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω πως ο Μιγκέλ Ανχέλ Λοτίνα αναγνωρίζει την αξία του Άλβες αλλά ψάχνει επιθετικό με άλλα χαρακτηριστικά (γρήγορο, ευέλικτο), φανερώνουν πως μπροστά κάτι αλλάζει. Μπορεί το σύστημα στα χαρτιά να μην διαφοροποιείται, ο Λοτίνα όμως θέλει το φορ του να συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη και να μπορεί να παίξει με άνεση και μακριά από τη περιοχή.

Σε αυτή τη νέα φιλοσοφία, εκείνος που φαίνεται να ταιριάζει γάντι πάντως, είναι ο Αλίπιο. Ο Βραζιλιάνος μπορεί άνετα να παίξει το ρόλο του “ψεύτικου 9αριού” όπως καθιερώθηκε στην Ισπανία και το έδειξε από το πρώτο του ματς στην εντεκάδα. Τα επόμενα παιχνίδια φυσικά είναι πιο δύσκολα και θα είναι σίγουρα πιο κατατοπιστικά. Τα χαρακτηριστικά όμως ο Αλίπιο τα έχει.

Στο ρόστερ αυτή τη στιγμή υπάρχουν κι άλλοι επιθετικοί, ο κάθε ένας με διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως ο Γκικίεβιτς, ο Μεγκόλο, ο Ρουσιάς και ο Χατζηβασίλης. Το ποιο ρόλο θα έχει ο κάθε ένας στην ομάδα, το ξέρει μόνο ο Λοτίνα, οι πληροφορίες μας όμως αναφέρουν πως ο Ισπανός θεωρεί πως θα υπάρξουν παιχνίδια, που ο Πολωνός φορ θα κληθεί να δώσει τις λύσεις, ενώ και οι υπόλοιποι θα φανούν χρήσιμοι.