
Πέρα από το ερωτηματικό με τον Κουλιμπαλί, ο οποίος είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Αποελ, περιμένουμε να δούμε τι θα πράξει αυτή την βδομάδα στη γραμμή κρούσης ο Αναστασίου.
Την περασμένη βδομάδα κόντρα στον Άρη χρησιμοποιήθηκε ο Γιόβετιτς στην κορυφή και στον άξονα προτιμήθηκε μια τριάδα χωρίς δεκάρι (Μάριτς-Κούσουλος-Εράκοβιτς).
Ίσως κόντρα στον Αποελ αυτό να αλλάξει με τον Γιόβετιτς να επιστρέφει σε ρόλο δεκαριού και τον Στεπίνσκι στο αρχικό σχήμα ως επιθετικός κορυφής. Ότι και να επιλέξει ο κόουτς μοναδικός στόχος είναι η νίκη και σίγουρα μια πολύ καλύτερη εμφάνιση από το τελευταίο ντέρμπι με τον αιώνιο μας αντίπαλο…
![Ακόμη ψάχνουμε το επιθετικό φάουλ… [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIACHA_7776-238x178.jpg)
![Ακαδημίες: Σαββατοκύριακο με έξι νίκες και μια ισοπαλία! [Απολογισμός]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/SKOS8423-238x178.jpg)

![Ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική με τρία παιχνίδια [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2023/07/gspStadium-238x178.jpg)





![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)
![Ακόμη ψάχνουμε το επιθετικό φάουλ… [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIACHA_7776-100x75.jpg)
![Ακαδημίες: Σαββατοκύριακο με έξι νίκες και μια ισοπαλία! [Απολογισμός]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/SKOS8423-100x75.jpg)

