
Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε την Πέμπτη το απόγευμα στο στάδιο ΓΣΠ η ομάδα Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αντιμετώπισε την επίλεκτη ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν σε μεγάλους Συλλόγους του κυπριακού ποδοσφαίρου με το τριφύλλι να κερδίζει με 3-1.
Δύο τέρματά πέτυχε ο Δημήτρης Μάρης, ο οποίος αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και ένα ο Πάμπος Δημητριάδης. Για τον αντίπαλο τον δρόμο προς τα δίκτυα βρήκε ο Αδάμος Ροδοσθένους.
Οι παλαίμαχοι είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν ξανά σε γήπεδο ποδοσφαίρου, να θυμηθούν τα παλιά και να μετρήσουν δυνάμεις φορώντας και πάλι ποδοσφαιρικά παπούτσια.
Δείτε το βίντεο:





![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-238x178.jpg)



![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



