
Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΛ με την Ανόρθωση και μάλιστα χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ξέχασε τον Κύπριο άσο και μέσα από ανάρτησή της, του έστειλε μήνυμα στήριξης, ευχόμενη καλή δύναμη, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
Η ανάρτηση:
Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα της ΑΕΛ με την Ανόρθωση και υποβλήθηκε, με επιτυχία, σε εγχείρηση αποκατάστασης του κατάγματος κνήμης και περόνης. Παναγιώτη, δύναμη και υπομονή! Σύντονα γερός και δυνατός πίσω στα γήπεδα!





![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



