
Όταν η ΚΟΠ και ο Ντομένικο Μεσίνα ζήτησαν διαιτητές από την ομοσπονδία της Ρουμανίας, είχαν ενημερωθεί ότι ο Ράντου Πετρέσκου ήταν τιμωρημένος στην πατρίδα του μέχρι το τέλος της σεζόν;
Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που έθεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην ανακοίνωση της προς την ΚΟΠ με αφορμή τον ορισμό του Ράντου Πετρέσκου στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.
Είναι κανείς που πιστεύει πως η ΚΟΠ δεν ρώτησε για τον συγκεκριμένο διαιτητή; Ή πως δεν ήξερε;
Εμείς έχουμε συγκεκριμένη άποψη όμως καλό είναι να έχουμε μια απάντηση, σε δημόσιια και επίσημη μορφή, από τον ίδιο τον Κούμα ή έστω τον Μεσίνα.







![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



