
Μόλις τρία παιχνίδια απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και οι μάχες για τίτλο αλλά και τρίτη θέση μαίνονται.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικεί την τρίτη θέση μαζί με την ΑΕΚ και αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα την Κυριακή στο ΓΣΠ.
Ένα θέμα είναι και οι κάρτες καθώς έχουμε τρεις ποδοσφαιριστές στο όριο. Αυτοί είναι οι Ντιουνκού, Κουλιμπαλί και Μπεζούς και σε περίπτωση που κιτρινιστούν θα χάσουν ένα από τα δύο τελευταία ματς της Β’ φάσης.





![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)



![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



