
Περισσότερο με αγγαρεία μοιάζουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν όμως απόψε έχουμε αγώνα.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο Αλφαμέγα (19:00) σε ένα ματς που δεν έχει κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον.
Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια μέσω πρωταθλήματος έχουν κριθεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε εκτός Κυπέλλου οπότε ο μόνος στόχος που μπορεί να βρεθεί είναι να προσπεράσουμε την ΑΕΚ για το γόητρο.
Η απογοήτευση από τον αποκλεισμό σαφώς είναι μεγάλη και είναι φυσιολογικό η προσοχή του κόσμου να μην είναι στο αγωνιστικό. Από την άλλη ο Αναστασίου και οι παίκτες καλούνται να κάνουν την δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο ως επαγγελματίες και να πετύχουν το πρώτο διπλό του τριφυλλιού στα φετινά πλέι-οφ.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μπεζούς, ο ανέτοιμος Ιγκεμπρίτσεν και οι τραυματίες Κούσουλος και Ελάντερ.


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)
![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)


![Συνέχεια στην 14η αγωνιστική με τρείς αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
