Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Ο άχρηστος Τόνυ

Ο άχρηστος Τόνυ

gmi_8130


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Το είδαμε και αυτό αγαπητοί φίλοι Ομονοιάτες. Ήττα με 4αρα μέσα στο σπίτι μας. Και μάλιστα από μια ομαδα που δεν έπαιξε καλύτερα από την δική μας.

Παρά τις αντιξοότητες του αγώνα (ανύπαρκτο πεναλτυ, τραυματισμοί, χαμένο δικό μας πέναλτυ) δεν μπορώ προσωπικά να χωνέψω την τεσσάρα. Δεν είναι Ομόνοια αυτό πως να το κάνουμε δηλαδή. Στην άμυνα λιονάρια επίθεση κανόνια έγραφε το πανο της 9 πριν την έναρξη του αγώνα. Εξήγησε το στους παίχτες κάποιος αυτό; Τους είπε κάποιος γιατί υπάρχουν αυτοί οι στίχοι στον ύμνο μας;

Και έρχομαι στον τίτλο του άρθρου μου, ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝΥ φίλοι μου από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο μας έλεγε με κάθε ευκαιρία ότι είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να συμπεριφερόμαστε ανάλογα. ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝΥ δεν υπολόγιζε τον Θερβέρα για λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσω. Τώρα γιατι παίζει βασικός και αναντικατάστατος; Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝΥ μας είπε ότι οι νεαροί δεν είναι ακόμα έτοιμοι και όταν είναι θα παίξουν. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι ο Αλίπιο (παρά το αδιαμφυσβήτητο ταλέντο του) ήταν ανέτοιμος για τον χθεσινό αγώνα; Γιατί και αυτός παίζει βασικος και αναντικατάστατος;

Θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα για τα “λάθη” του ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΝΥ όμως το ποιο σημαντικό που θέλω να επισημάνω είναι το εξής: Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝΥ κ. Μυλωνά και λοιποί διοικούντες δεν θα επέτρεπε ποτέ το χθεσινό ρεζιλίκι, αυτό να το θυμάστε! Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝΥ δεν μίλησε ούτε για πρωτάθλημα ούτε υποσχέθηκε μεγάλα πράγματα στην πρώτη του συνέντευξη αντί αυτού μίλησε για το τι είναι η Ομόνοια και πως πρέπει να συμπεριφέρετε. Δεν το έκανε γιατί ήταν φοβιτσιάρης. Το έκανε επειδή ήταν ρεαλιστής και πραγματιστής, πονούσε την Ομονοια και ήξερε ότι πάνω από όλα η ομάδα έχει πρόβλημα νοοτροπίας.

Α ρε ΑΧΡΗΣΤΕ ΤΟΝΥ δίκιο που είχες…

Ανδρέας Α.