Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρτίθ Λόπεθ Γκαράι ο Ισπανός μέσος

Αρτίθ Λόπεθ Γκαράι ο Ισπανός μέσος


Ο Αρτίθ Λόπεθ Γκαράι είναι ο Ισπανός μέσος για τον οποίο κάναμε λόγο νωρίτερα. Το όνομα του εκλεκτού του Λοτίνα ήδη γράφτηκε σε διάφορα ΜΜΕ. Ο Γκαράι είναι 33 ετών και έχει πολυετή θητεία στη Σεγούντα Ντιβιζιόν με τις Σαλαμάνκα, Καστελόν, Θέλτα και Κόρντοβα. Τελευταία του ομάδα η Σπόρτιγκ Χιχόν με την οποία μετράει φέτος 14 συμμετοχές.

 

Νωρίτερα γράψαμε

Σε παίκτη που γνωρίζει καλά ο Άνχελ Λοτίνα βρίσκεται κοντά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο παίκτης είναι προσωπική επιλογή του Ισπανού τεχνικού και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Μετά και την αποχώρηση του Μπρούνο Αγκουιάρ, ο Λοτίνα ζήτησε και 2η μεταγραφή για τη θέση του κόφτη (πέραν δηλαδή του Σερτζίνιο) και γίνεται προσπάθεια για να κλείσει το θέμα το συντομότερο, ίσως και σήμερα. Οι πράσινοι προσπαθούν για να τον αποκτήσουν από την ομάδα του υπό τη μορφή δανεισμού.

Από τα λίγα που γνωρίζουμε για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, είναι πως κουβαλάει πολύχρονη εμπειρία από τα Ισπανικά γήπεδα. Να πούμε πως δεν σχετίζεται με το Ρικάρντο Φερναντές, η περίπτωση του οποίου δεν έχει εγκαταλειφθεί. Ιδανικό θα ήταν να ολοκληρωνόταν η προσθήκη και των δύο σήμερα.