Home SPORTS NEWS Εύκολα οι “μεγάλοι” στην Πορτογαλία

Εύκολα οι “μεγάλοι” στην Πορτογαλία


Εύκολες νίκες πέτυχαν τα φαβορί στην Πορτογαλία για τη 2η αγωνιστική της 3ης φάσης του Λιγκ Καπ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, η Μπενφίκα, επικράτησε με 2-0 της Λεισόες στο ντα Λουζ και προελαύνει στον 4ο όμιλο. Τα γκολ για τους αετούς πέτυχαν οι Τζούρισιτς (28′) και Καβαλέιρο (87′), με το δεύτερο να είναι το πρώτο τέρμα σε 26 επίσημα παιχνίδια φέτος από Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και το 50ο συνολικά της ομάδας!

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε και η Πόρτο, η οποία διέλυσε την Πενιαφέλ με 4-0. Το πρώτο του γκολ πέτυχε ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, στην επιστροφή του στους δράκους, μόλις στο 11ο λεπτό. Τα υπόλοιπα τρία επετεύχθησαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μαρτίνες να σκοράρει δις (63′, 76′) και τον Βαρέλα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 78.

Ανάλογη εξέλιξη είχε και η νίκη με 3-0 της Μπράγκα επί της Μπέιρα Μαρ. Ο Πάρδο άνοιξε το σκορ στο 12, με τα δύο επόμενα γκολ να έρχονται προς το τέλος του παιχνιδιού. Ρουσέσκου (76′) και Εντίνιο (90+2) σφράγισαν τη νίκη της ομάδας τους που έχει το απόλυτο στον τρίτο όμιλο.
Στην 3η φάση του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας οι 16 ομάδες είναι χωρισμένες σε 4 ομίλους των 4. Σε κάθε γκρουπ κάθε ομάδα παίζει μια φορά με τις άλλες (τρεις αγωνιστικές) και στους «4» θα περάσουν όλοι οι πρώτοι… Η νικήτρια δεν παίρνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, παρά μόνο χρηματικό έπαθλο…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr