Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη για να μην χαθούμε

Νίκη για να μην χαθούμε

img_8203


Το πιο σημαντικό της χρονιάς, είναι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και τα αποτελέσματα, αυτό της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την επόμενη αντίπαλο της και ιδανικά το τέλος του αγώνα θα βρει τη διαφορά μειωμένη κατά 3 πόντους.

Οι 7 βαθμοί προφανώς δεν απαγορεύουν εντελώς τα όνειρα (μιλάμε για τη περίπτωση της ισοπαλίας) η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως θα βρεθεί ξανά να κυνηγάει μεγάλες αποστάσεις και μεγάλα αήττητα σερί. Και θεωρούμε πως δεν χρειάζεται μόνο βαθμολογικά ένα σπουδαίο διπλό, αλλά και ψυχολογικά. Έχει να αποδείξει πράγματα και στον κόσμο, αλλά και στον εαυτό της η ομάδα μας και μια εκτός έδρας νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο, είναι ακριβώς ότι χρειάζεται.

Για να έρθει βέβαια, πρέπει να αλλάξουν πολλά. Πρέπει να περιοριστούν τα λάθη, να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα και το πάθος, η διάθεση. Εμφανίσεις σαν την προχθεσινή είναι απλά απαράδεκτες και δεν μπορούν να επαναληφθούν. Πρέπει να παίξουμε καλά, να δώσουμε ότι έχουμε, να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε.