Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δ.Σ.: “Να παραμείνουμε ενωμένοι”

Δ.Σ.: “Να παραμείνουμε ενωμένοι”

img-20130923-wa0000


Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν έντονα απογοητευμένος το βράδυ της Τετάρτης στο ΓΣΠ και σήμερα η διοίκηση μέσω ανακοίνωσης τον καλεί να σταθεί δίπλα στην ομάδα:

Αγαπητοί φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ,

Η ομάδα μας δίνει ένα δύσκολο αγώνα την Κυριακή με αντίπαλο την πρωτοπόρο ΑΕΛ, στο «Τσίρειο» στάδιο.

Σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι καθήκον μας είναι να είμαστε δίπλα στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας, καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το άσχημο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα και η μέτρια εμφάνιση στον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΡΗ, έχουν δημιουργήσει απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας μας.

Σε αυτές τις δύσκολες όμως στιγμές, πρέπει να σηκώσουμε περήφανα το κεφάλι. Έχουμε διανύσει μια δύσκολη χρονιά μέχρι τώρα, όμως παρά τα προβλήματα προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας.

ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, την εποχή που διάγουμε, δεν υπάρχουν ούτε ΜΕΣΣΙΕΣ, ούτε πακτωλός χρημάτων που να περιμένει στην γωνιά. Υπάρχει μόνο προσπάθεια, δουλειά, υπομονή, επιμονή και θέληση. Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα, μια μεγάλη ιδέα που αναμένει την στήριξη όλων μας. Από εμάς εξαρτάται. Τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί, ως σύνολο.

Ας διαφυλάξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ως κόρη οφθαλμού και ας συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να στηρίζουμε την ομάδα μας. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ μας έχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ.