Home SPORTS NEWS Μέχρι και ένα μήνα εκτός Νεϊμάρ (video)

Μέχρι και ένα μήνα εκτός Νεϊμάρ (video)


Πρόβλημα στον αστράγαλο αποκόμισε τελικά ο Νεϊμάρ, και έτσι θα μείνει εκτός τρεις με τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος άσος οριακά θα προλάβει τον πρώτο αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ…. «Τον χρειάζεται η ομάδα», είπε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στον αγώνα στον οποίο τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ-με τη Χετάφε για το Κύπελλο- πέτυχε ένα σούπερ όμορφο γκολ! Ο Αργεντινός άσος απουσιάσει άλλωστε και αυτός μεγάλος διάστημα, λόγω τραυματισμού…

Ο Βραζιλιάνος έκανε την Παρασκευή εξετάσεις στην Βαρκελώνη και επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της Μπαρτσελόνα… Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει πρόβλημα στον αστράγαλο.
Θα απουσιάσει από σημαντικά παιχνίδια της «Μπάρτσα» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ στις 18 Φεβρουαρίου οι «μπλαουγκράνα» δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad». Παιχνίδι που με τα τωρινά δεδομένα οριακά θα τον προλάβει…
Να θυμίσουμε πως ο διεθνής άσος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στην προσπάθειά του να σεντράρει. Από την πρώτη στιγμή δεν μπορούσε να περπατήσει, αποχώρησε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος, ενώ πλέον χρησιμοποιεί πατερίτσες.

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στον τραυματισμό του συμπαίκτη του και τόνισε  πως η ομάδα του χρειάζεται τον Βραζιλιάνο.
«Αυτό που έγινε με τον Νεϊμάρ είναι πραγματικά κρίμα», τόνισε ο Αργεντινός επιθετικός και συμπλήρωσε:«Ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι κακό, τον χρειαζόμαστε, είναι σημαντικός για την ομάδα».
Για τον ευατό του και για το πώς νιώθει μετά την αποθεραπεία του τραυματισμό του: «Νιώθω καλά, αλλά χρειάζομαι αυτό το κάτι παραπάνω. Χρειάζομαι λίγο περισσότερο αγωνιστικό χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου».

Δείτε τη φάση

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr