Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τώρα ή ποτέ

Τώρα ή ποτέ

sak_1234


Δύσκολα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δώσει πολλά μες τη σαιζόν. Όπως έχει διαμορφωθεί το πρωτάθλημα υπάρχουν ντέρμπι συνεχώς. Στο σημερινό όμως κόντρα στην ΑΕΛ (15:00, Cytavision, live omonoianews.com) η ομάδα μας είναι για πρώτη φορά με την πλάτη στο τοίχο. Ο αντίπαλος είναι ήδη στο +7 και πολύ απλά, δεν μας παίρνει να αυξηθεί άλλο η διαφορά.

Αν ήταν ένα ματς που οι ποδοσφαιριστές μας έπρεπε να δείξουν πόσο βαράνε τα…κότσια τους είναι το σημερινό. Ούτε οι απουσίες μπορούν να αποτελέσουν άλλοθι, ούτε η δύσκολη εβδομάδα που ακολούθησε την ήττα από τον αντίπαλο. Το σημερινό παιχνίδι είναι η μεγάλη ευκαιρία των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αποδείξουν πως υπάρχει ακόμα κάτι στο υπόγειο. Όλα τα άλλα, μικρή σημασία έχουν.

Τώρα ή ποτέ λοιπόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ των τόσων προβλημάτων, καλείται να δείξει πως αγωνιστικά δεν λυγίζει και θα κυνηγήσει την οικονομική κάθαρση του σωματείου μέσω του γηπέδου, μέχρι το τέλος. Ελπίζουμε η επόμενη μέρα να μας βρίσκει αντιμέτωπους με τη διαχείριση της επιτυχίας και όχι της απομάκρυνσης του ονείρου.