Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα πλάνα του Λοτίνα

Τα πλάνα του Λοτίνα

img_7686


Μάλλον δεδομένη είναι η χρησιμοποίηση του Ρικάρντο Φερνάντες στο αρχικό σχήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού ο Σερτζίνιο σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο και ο Λεάντρο θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Προβάδισμα του Χάρη Κυριάκου για το δεξί άκρο.

Άμυνα

Ο Μορέιρα θα είναι στον άσσο και μπροστά του είναι δεδομένοι οι Λεάντρο, Σερφά, Αλαμπί. Για το δεξί άκρο ο Κυριάκου έχει το προβάδισμα χωρίς να αποκλείεται επαναφορά του Θερβέρα. Η γραμμή αυτή πρέπει να είναι συνεχώς συγκεντρωμένη και ίσως καθορίσει το αποτέλεσμα.

Μεσαία Γραμμή

Μαργκάσα, Ασσίς είναι δεδομένοι. Από κει και πέρα, ο Λοτίνα θα προβληματιστεί κατά πόσον να ξεκινήσει το Σερτζίνιο που διακρίνεται και για τα ανασταλτικά του καθήκοντα, ή το Φερνάντες που είναι άριστος χειριστής της μπάλας. Ο βαθμός ετοιμότητας του Πορτογάλου μάλλον του δίνει φανέλα βασικού. Στα φτερά θα παίξουν οι Σκέμπι και Πλατινί.

Επίθεση

Ο Αλίπιο έχει προβάδισμα να ξαναμπεί εντεκάδα, αν και έχουν και οι Γκικίεβιτς-Μεγκόλο πιθανότητες. Το ποιος θα ξεκινήσει θα εξαρτηθεί από την τακτική του προπονητή.