Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν μη τι άλλο, καθαρίστε το ρόστερ

Αν μη τι άλλο, καθαρίστε το ρόστερ

sak_0010


Το -10 δεν μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε τίτλους και πανηγύρια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκτός στόχων και αρνούμαστε να βαφτίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη στόχο τον Ιανουάριο, όταν η διοίκηση μιλούσε για πρωτάθλημα το καλοκαίρι. Όταν έρχονταν παίκτες δεύτερης διαλογής  (δεν μιλάμε για όλους) και εκφραζόταν ανησυχία (κατ΄ιδίαν και γραπτώς) μας δίνονταν διαβεβαιώσεις. Αποτύχατε, τώρα καθαρίστε το ρόστερ. Και το Μάη γενικότερη κάθαρση

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς από λάθη συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Την ίδια στιγμή, ψάχνουμε να βρούμε θέση (πότε δεξιά πότε αριστερά) σε μια μεταγραφή καλοκαιριού που δεν έχει κάνει ούτε ένα καλό ημίωρο για να δικαιούται τόσες ευκαιρίες. Τι περισσότερο μπορεί να μου δώσει από τον Φιλιώτη ο συγκεκριμένος; Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ποιοτικούς παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει, δυστυχώς όμως η επαναλαμβανόμενη πίστωση σε συμπαίκτες τους μας κρέμασε.

Βρισκόμαστε στην 6η θέση, τη στιγμή που από πάνω μας είναι κάποιος Ερμής, μια κάκιστη Ανόρθωση και το χειρότερο Αποέλ της δεκαετίας. Δεν μπορούμε για το πρωτάθλημα, έτσι αν είναι να παλέψουμε για Ευρώπη, προτιμούμε να το κάνουμε επενδύοντας στο Φιλιώτη, το Θεράποντος, οποιονδήποτε άλλο νεαρό αξίζει, γλιτώνοντας ένα σωρό λεφτά και με το μυαλό στη νέα χρονιά, παρά με παίκτες που αποδεδειγμένα πάνε και έρχονται και δεν έχουν κάτι να προσφέρουν. Ανοχή τέλος, καθαρίστε το ρόστερ και το ξαναλέμε το Μάη αλλαγή.