Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα ανοικτά θέματα

Τα ανοικτά θέματα

jose3


Πέραν από την παραίτηση του Στέλιου Μυλωνά και τι ακριβώς σημαίνει αυτό, υπάρχουν και άλλα ανοικτά θέματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναφερόμαστε ασφαλώς στις περιπτώσεις Αλαμπί, Χοσέ και Λεάντρο. Οι πληροφορίες χθες έλεγαν πως η συνεδρία θα δρομολογούσε εξελίξεις, όμως τελικά στο επίκεντρο ήταν το διοικητικό και είναι άγνωστο αν πάρθηκαν αποφάσεις.

Για τους πρώτους δύο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: οι κακές τους εμφανίσεις, τους έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι του κυκλώνα. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη, δεν αφήνουν χώρο για επιείκεια, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει χάσει βαθμούς από αυτά. Οι διοικούντες εμφανίζονταν αποφασισμένοι να τους τελειώσουν, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες. Αν θα επαληθευτούν ή θα διαψευσθούν αυτές, θα μάθουμε μες τη μέρα.

Απόφαση αναμένεται να παρθεί και για τους Μενγκόλο και Τέιλορ που θέλει η Σαλαμίνα. Όσον αφορά το Λεάντρο, τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα. Ζήτησε να φύγει την περασμένη βδομάδα, νεότερες πληροφορίες λένε πως κάνει δεύτερες σκέψεις. Κατά τη διάρκεια της μέρας πιθανόν να γίνει συνάντηση με την εφορία ποδοσφαίρου για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.