Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το θέμα είναι το αύριο

Το θέμα είναι το αύριο

img_4097


Αναμένοντας τις εξελίξεις, η παραίτηση του Στέλιου Μυλωνά φαντάζει σύμφωνα με τις ενδείξεις δεδομένη. Είτε η αποχώρηση του έρθει τώρα πάντως, είτε με τη λήξη της θητείας του, το πιο σημαντικό είναι το πώς διαχειριζόμαστε το αύριο. Γιατί όποτε κι αν δοθεί η σκυτάλη σε νέο συμβούλιο, το βέβαιο είναι πως θα αναλάβει ένα τεράστιο χρέος και αρκετά θέματα να διαχειριστεί.

Θα τονίσουμε για άλλη μια φορά, την ανάγκη να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Την ανάγκη το πλάνο σωτηρίας μας να περιλαμβάνει πρώτα από όλα πλεονασματικό προϋπολογισμό και ύστερα τίτλους, όσο κι αν μας πονάει αυτό. Να συνεχίσουμε όπως τώρα είναι αδύνατο και είδαμε πως οδηγεί σε κόντρες, προβλήματα, ανησυχία κάθε φορά που έχουμε κριτήρια. Από την άλλη η αποχώρηση του Μυλωνά αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, αφήνει αρκετά ανοικτά θέματα.

Μιας και τα αναφέραμε κριτήρια πάντως, να θυμίσουμε ότι αυτά έρχονται το Μάρτιο. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί παραίτησης και τον Μυλωνά ακολουθήσει το υπόλοιπο συμβούλιο, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Μια πιθανή λύση είναι να συσταθεί άμεσα διοικούσα επιτροπή με στόχο να περαστούν τα κριτήρια, με όσες πιθανότητες έχει αυτή να πετύχει. Αν από την άλλη παραμείνει το υπόλοιπο δ.σ., πρέπει να αρχίσει ένα μεγάλο σπριντ προς το στόχο, έχοντας και την δυσπιστία του κόσμου να αντιμετωπίσει. Πέραν από αυτό είναι και το θέμα διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού είμαστε στη μέση της χρονιάς.