Home SPORTS NEWS Νέο «Καμπ Νόου» με 600εκ. ευρώ!

Νέο «Καμπ Νόου» με 600εκ. ευρώ!


Το «Καμπ Νόου» θα ανακατασκευάσει τελικά η Μπαρτσελόνα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Δευτέρα από τους «μπλαουγκράνα», καθώς η πρόταση για τη δημιουργία νέου γηπέδου μπήκε στο ντουλάπι λόγω κόστους! Μόνο που και… γέννηση του νέου «Καμπ Νόου» θα κοστίζει περίπου 600εκ. ευρώ! θα γίνει και νέο γήπεδο μπάσκετ στον σχετικό χώρο, ενώ θα αυξηθεί και η χωρητικότητα του «Καμπ Νόου». Θα μπει ακόμα στέγαστρο σε όλο το πάνω διάζωμα! Θα πρέπει πάντως τα μέλη του συλλόγου στις αρχές Απριλίου να εγκρίνουν αυτό το σχέδιο.

Όπως έγινε γνωστό η κατασκευή νέου γηπέδου θα κόστιζε στη Μπαρτσελόνα περίπου 1.200.000.000 ευρώ, και έτσι θα ακολουθηθεί η εναλλακτική λύση, ενώ λογικά θα υπάρξει και χορηγός στο «σπίτι» της ομάδας!

Το νέο «Καμπ Νόου» θα έχει χωρητικότητα 105.000 θεατών, δηλαδή θα προστεθούν 6000 νέες θέσεις, σε σχέση με σήμερα. Όπως είπαμε θα κατασκευαστεί και νέο γήπεδο μπάσκετ. Η  ανακαίνιση του μεγαλύτερου γηπέδου στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2017 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021. Κατά την περίοδο αυτή, στο γήπεδο θα παίζεται μόνο ποδόσφαιρο…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr