Home SPORTS NEWS Νέο πρόβλημα με γήπεδο του Μουντιάλ

Νέο πρόβλημα με γήπεδο του Μουντιάλ


Λίγους μήνες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία προέκυψε ακόμα ένα πρόβλημα στους διοργανωτές ενόψει της προετοιμασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, το στάδιο «Μάνε Γκαρίντσα» παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα καθυστέρησης στην κατασκευή του. Μετά λοιπόν τα προβλήματα στα γήπεδα του Σάο Πάολο και του Μάναους, ένα ακόμη παρουσίασε πρόβλημα! Για το γήπεδο της Κοριτίμπα, το οποίο είναι το τελευταίο που παρουσιάζει πρόβλημα, ξοδεύτηκαν περίπου 500.000.000 εκ. ευρώ για τη κατασκευή του.

Η οροφή του γηπέδου που πρόκειται να φιλοξενήσει παιχνίδια της διοργάνωσης μπάζει νερά και όλο αυτό παρατηρήθηκε από τους διοργανωτές το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τα παιχνίδια που θα φιλοξενήσει είναι  Ιράν-Νιγηρία (6ος όμιλος, 16/6), Ονδούρα-Ισημερινός (5ος όμιλος, 21/6), Αυστραλία-Ισπανία (2ος όμιλος, 23/6) και Αλγερία-Ρωσία (8ος όμιλος, 26/6), ωστόσο ο Γενικός Γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βαλκ αναφορικά με το θέμα της καθυστέρησης δήλωσε: «Δεν μπορούμε να διοργανώσουμε Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς στάδιο! Η κατάσταση είναι επείγουσα. Πρέπει να βελτιωθεί αμέσως η κατάσταση, για να μην μείνει η Κουριτίμπα εκτός».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr