Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μην μπλέξει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτό τον πόλεμο

Να μην μπλέξει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτό τον πόλεμο

sak_6660


Το σκηνικό που έχει στηθεί με την “μανατζερολογία” είναι περίεργο και δυστυχώς στη μέση του βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Συγκεκριμένα μέσα είναι φίλα προσκείμενα προς συγκεκριμένους μάνατζερς, προσπαθούν ο ένας να κτυπήσουν τα συμφέροντα του άλλου και στο τέλος αυτός που την πληρώνει είναι η ομάδα μας.

Το θέμα δεν είναι ο εκάστοτε μάνατζερ, το θέμα είναι τι κάνεις εσύ για να μην φοβάσαι οποιονδήποτε. Ας μιλήσουμε συγκεκριμένα, αφού πολλής λόγος γίνεται για τον Κώστα Χριστοδούλου-Καραβίδα. Ναι, του ανήκουν τα δικαιώματα του Χοσέ Θερβέρα, ενός παίκτη που δεν έχει βοηθήσει καθόλου και δύσκολα θα βοηθήσει. Ταυτόχρονα όμως του ανήκουν και τα δικαιώματα παικτών όπως ο Ασσίς και ο Αντράντε.

Τι θέλουμε να πούμε; Φταίει ο Καραβίδας που πρότεινε το Χοσέ, ή φταίνε εκείνοι που τον είδαν, έκριναν ότι μπορεί να παίξει μπάλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και του έδωσαν διετές συμβόλαιο; Ο κάθε μάνατζερ, θα κάνει ότι μπορεί για να προμοτάρει τους πελάτες του, είναι φυσιολογικό. Και η κάθε ομάδα οφείλει να κάνει ότι μπορεί για να προστατέψει τα συμφέροντα της. Πώς; Με τα κατάλληλα άτομα, στις κατάλληλες θέσεις, κάτι στο οποίο προφανώς πονάμε. Σκάουτερς, τεχνικοί διευθυντές είναι δυστυχώς λέξεις άγνωστες για μας.

Ας μην μπλέξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στον πόλεμο που φαίνεται πως ξέσπασε και να ψάχνουμε πάλι για θεωρίες συνωμοσίας. Ας φροντίσουμε να εξασκήσουμε πιέσεις έτσι ώστε το σωματείο να εκσυγχρονιστεί, να στελεχωθεί κατάλληλα και να είναι σε θέση να κρίνει πόσο σχοινί πρέπει να δώσει στον οποιοδήποτε μάνατζερ. Γιατί να θυμίσουμε ότι πριν δυο χρόνια συζητούσαμε για άλλους μάνατζερ.