Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστολή Γενικού Συντονιστή ΘΥΡΑΣ 9

Επιστολή Γενικού Συντονιστή ΘΥΡΑΣ 9

mak5


Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μυλωνά επέλεξα να απαντήσω με αυτή μου την επιστολή και όχι μέσω ανακοίνωσης του οργανωμένου συνόλου που εκπροσωπώ. Επέλεξα αυτή την οδό επικοινωνίας αφού οι δηλώσεις Μυλωνά με πρόσβαλαν και σαν γενικό συντονιστή της ΘΥΡΑ9 αλλά και εμένα προσωπικά σαν άτομο. Έκπληκτος παρακολούθησα το παραμίλημα του κ. Μυλωνά, μέσα από μια δημοσιογραφική διάσκεψη προσπάθησε να πείσει τον κόσμο ότι για όλα τα κακά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φταίνε οι πάντες εκτός από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Ξαφνικά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι οργανωμένοι από αιμοδότες του σωματείου μας έγιναν οι αλήτες που κατάστρεψαν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Απ’ ότι φαίνεται η ύπαρξη των οργανωμένων είναι θετική μόνο όταν συμφωνούν μαζί σας και σας βοηθούν στους στόχους σας. Ο άνθρωπος που όταν ανάλαβε την ΟΜΟΝΟΙΑ έτρεξε για βοήθεια πρώτα στους οργανωμένους και προσωπικά σε εμένα, έρχεται σήμερα να δηλώσει ότι το μη κλείσιμο της ΘΥΡΑ9 ήταν η αποτυχία του. Σαν δεν ντρέπεται να μιλά έτσι για ανθρώπους που αν δεν στέκονταν δίπλα του ούτε ένα μήνα δεν θα άντεχε στην προεδρία. Αν δεν ήμασταν εμείς κ. Μυλωνά να κρατήσουμε τον κόσμο ενωμένο και να πρωτοστατήσουμε στην εκστρατεία για διάσωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα δεν θα μπορούσατε καν να παραιτηθείτε αφού το πιο πιθανό δεν θα υπήρχε καν το σωματείο μας.

Το πιο γελοίο από όλα είναι ο πόλεμος που ξεκίνησες σε συγκεκριμένα site που μερικά από αυτά κατηγορήθηκαν ακόμα και ως συμβουλιακά από την στήριξη που σου έδιναν αλλά η αχαριστία σου δεν έχει όρια. Αυτό που με λύπησε περισσότερο ρε Μυλωνά εμένα και τα υπόλοιπα μέλη της γραμματείας της ΘΥΡΑ9 είναι που με τις δηλώσεις σου απλά επιβεβαίωσες όλους αυτούς που μας έλεγαν να μην σε εμπιστευόμαστε όλους αυτούς που μας έλεγαν ότι είσαι και εσύ ένα λαμόγιο σαν όλους τους άλλους.

Δεν μετανιώνουμε όμως κάναμε αυτό που πιστεύαμε ότι ήταν σωστό για την ΟΜΟΝΟΙΑ μας, εμείς δεν στηρίξαμε κανένα Μυλωνά και καμιά διοίκηση εμείς σταθήκαμε δίπλα στον κόσμο και την ανάγκη του να σώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ίδιο θα κάνουμε αν ξανά χρειαστεί. Πότε μας δεν ζητήσαμε αναγνώριση για αυτά που προσφέραμε αλλά το να μας χρεώνουν τα πάντα μας προκαλεί αηδία. Φταίει η ΘΥΡΑ9 για τα 30 εκατομμύρια χρέος? Φταίει η ΘΥΡΑ9 που χάσατε την έφεση Ρουέδα φταίει η ΘΥΡΑ9 για τον Μπάγεβιτς για τον Πατσατσόγλου για τον Οκκά ? Φταίει η ΘΥΡΑ9 που εγκλωβίσατε την ΟΜΟΝΟΙΑ στα χέρια ενός και μόνο μάνατζερ? Άσε ρε Μυλωνά αυτή την πιπίλα για τα προστίματα δεν περνάει πλέον η προπαγάνδα σας. Κλείνατε τα συμβόλαια των εκατομμυρίων και ασχολιόσασταν με τα προστίματα και κάνατε τον κόσμο να βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος. Προκαλώ να βγουν εδώ και τώρα οι λίστες των προστιμάτων και να φανεί αυτό που λέμε εδώ και τόσο καιρό ότι η Βόρεια κερκίδα είναι η κερκίδα με τα πιο λίγα προστίματα. Για ακόμα μια φορά προσπάθησες να πείσεις τον κόσμο να μας απομονώσει και άρχισες τα χαζά περί 100 ατόμων που σε αναγκάζουν να φύγεις είμαστε χιλιάδες και το ξέρεις για αυτό παραιτήθηκες, τώρα ποιον προσπαθείς να πείσεις δεν ξέρω.

Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που προσπάθησες να περάσεις στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποδεικνύει και το πόσο σκέπτεσαι το καλό της ομάδας μας. Τα τελευταία χρόνια που είμαι γενικός συντονιστής της ΘΥΡΑ9 δώσαμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα και πριν να ανακοινωθεί το χρέος της ομάδας μας εμείς καταθέταμε χιλιάδες ευρώ στα ταμεία του σωματείου μέσα από εισφορές ενώ τα πράγματα που βλέπετε στο γήπεδο κάθε εβδομάδα στοιχίζουν χιλιάδες ευρώ που παίρνουμε ΜΟΝΟ από τον μέλη μας και το υστέρημα τους. Εννοείτε ότι ουδέποτε πήραμε έστω και ένα σεντ από οποιαδήποτε διοίκηση και προκαλώ όποιο θέλει να με διαψεύσει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΘΥΡΑ9 θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά από εμένα και μετά από τον Μυλωνά, εγώ όταν φύγω όμως θα φύγω με ψηλά το κεφάλι αποδεχόμενος και τα σωστά και τα λάθη μου και όχι ρίχνοντας ευθύνες σε άλλους. Εγώ πίσω μου θα αφήσω μάγκες να συνεχίσουν το έργο της ΘΥΡΑ9, ενώ εσύ άφησες πίσω σου τους ανίκανους και τα λαμόγια που έφεραν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο χείλος του γκρεμού. Θα μας κρίνει όλους η ιστορία αλλά να ξέρεις ότι η αχαριστία δεν συγχωρείτε.

Υ.Γ 1 – Η παραίτηση Μυλωνά δεν σημαίνει τίποτα για εμάς ο στόχος δεν ήταν το πρόσωπο αλλά το να φύγουν όλα τα απομεινάρια της διοίκησης Μιλτιάδη. Υ.Γ 2 – Ο μόνος τρόπος να κλείσει η ΘΥΡΑ9 είναι να την αναλάβετε. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Μάριος Αργυρου Γενικός Συντονιστής ΘΥΡΑΣ9