
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Semper Fidelis Supporters Day, το οποίο φιλοξενήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, «Ηλίας Πούλλος».
Η εκδήλωση κατάφερε να συγκεντρώσει εκατοντάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, ενώ στο πλευρό των οργανωμένων βρέθηκαν και αθλητές άλλων τμημάτων του Σωματείου, δίνοντας το δικό τους στίγμα στη γιορτή.
Από νωρίς το απόγευμα ο χώρος του «Ηλίας Πούλλος» ντύθηκε με πράσινο χρώμα, με συνθήματα, τύμπανα και φωτοβολίδες να δημιουργούν το σκηνικό ενός μοναδικού πάρτι. Η κορύφωση ήρθε με τη ζωντανή μουσική από συγκροτήματα που προσκλήθηκαν να ντύσουν μουσικά το φεστιβάλ, μετατρέποντάς το σε μια μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ γιορτή.
Σημαντική ήταν και η παρουσία παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους το φεστιβάλ (Δείτε εδώ), ενώ στον χώρο βρέθηκε και ο Πρόεδρος του Σωματείου κι από την κεντρική σκηνή έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα ενότητας και περηφάνιας.
Φωτογραφίες από την ιστοσελίδα μας που βρέθηκε στον χώρο του Φεστιβάλ:
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Τούμπας



























































![ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ [2-1]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Live-AEL-Omonoia-Futsal-MD10-238x178.jpeg)




![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)



