Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο πιθανόν να μείνει ο Λέο

Πιο πιθανόν να μείνει ο Λέο

img_1741


Πιο πιθανόν να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ παρά να φύγει, είναι ο Λεάντρο Μαρκολίνι. Ο Λέο άκουσε τον προπονητή της ομάδας Μιγκέλ Ανχέλ Λοτίνα να του τονίζει πως τον θέλει στο έμψυχο δυναμικό και χθες -αν και το παιχνίδι δεν είναι κριτήριο- ήταν ανεβασμένος. Από τη στιγμή που φτάσαμε τέλος Ιανουαρίου και δεν έγινε κίνηση από οποιαδήποτε ομάδα, αλλά ούτε και τον ίδιο για να λύσει το συμβόλαιο του, μάλλον μένει.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως θεωρούμε άδικη την επίθεση που δέχεται ο ποδοσφαιριστής. Ότι δεν έχει φτάσει στα δικά του ψηλά στάνταρτς απόδοσης το γνωρίζει και ο ίδιος, όμως οι επιθέσεις δεν θα τον βοηθήσουν. Όσο για την “πρόθεση” φυγής, ο ποδοσφαιριστής όντως προβληματίστηκε αρκετά, όμως από τη στιγμή που είναι εδώ πρέπει να στηριχθεί. Εκείνο που είχε πει ο Λεάντρο στη διοίκηση ήταν πως ο προπονητής της Εθνικής Ουγγαρίας του είπε πως για να τον βλέπει θα ήθελε να τον έχει στο πρωτάθλημα της χώρας. Ο Λέο μετέφερε τον προβληματισμό και είπε πως θέλει να ζυγίσει τα δεδομένα. Για αυτό άλλωστε ακόμα και σε δηλώσεις του στην Ουγγαρία τόνιζε πως θέλει να δει τι θα κάνει. Η οικογένεια του προτιμούσε παραμονή, ο Λοτίνα τον ήθελε, ο ίδιος είναι 4 χρόνια εδώ και ίσως αυτά τελικά να μετρήσουν περισσότερο από την επιθυμία της Εθνικής.

Ο Λεάντρο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν τελικά μείνει θα προσπαθήσει να ανέβει για να δώσει αυτά που μπορεί. Ας μείνουμε ως εκεί και να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.