Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαργκάσα: “Είναι μια δύσκολη χρονιά και οι παίκτες θέλουν στήριξη” (video)

Μαργκάσα: “Είναι μια δύσκολη χρονιά και οι παίκτες θέλουν στήριξη” (video)



Στα δύσκολα πρέπει να σταθεί ο κόσμος δίπλα στους παίκτες, σύμφωνα με το Ρενάτο Μαργκάσα, που ήταν φιλοξενούμενος στο Post Game της PrimeTel. Ο Πορτογάλος μίλησε για μία δύσκολη περίοδο που περνάει ο σύλλογος αλλά ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες διότι κάνουν μεγάλη προσπάθεια και χρειάζονται την αγάπη του κόσμου.

Για το γκολ του
Προσπάθησα πολύ για το γκολ, είμαι φυσικά χαρούμενος που ήρθε το γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα. Ήταν το πρώτο μου φέτος, ελπίζω να έρθουν κι άλλα.

Για τη σπουδαιότητα της νίκης
Ήταν σημαντική νίκη και με πολλά γκολ, μας δίνει αυτοπεποίθηση μετά τις ήττες μας. Υπάρχει δρόμος στο πρωτάθλημα, πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και ίσως με λίγη τύχη στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχουν πολλά ματς, θα πρέπει να πλησιάσουμε πριν από τα πλέι οφ για να πετύχουμε κάτι καλύτερο.

Για την προσπάθεια των παικτών
Δουλεύουμε σκληρά κατά τη διάρκεια της βδομάδας, κάνουμε τα πάντα για να βελτιωθούμε. Σήμερα παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Πιστεύω πως στα προηγούμενα ματς δεν είχαμε τύχη, οι άλλοι πατούσαν περιοχή μια φορά και έβαζαν γκολ, ενώ εμείς φτιάχναμε πρώτοι 5-6 φάσεις.

Για τα τρεξίματα του στο κέντρο
Στη μεσαία γραμμή πρέπει να έχεις αυτό το πάθος, περνάει σε όλη την ομάδα αυτό. Αστιευόμενος λέω στους συμπαίκτες μου πως κάθε αγώνας για μένα είναι ο τελικός του τσάμπιονς λιγκ.

Για τον κόσμο
Ο κόσμος είναι απογοητευμένος μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να καταλάβουν πως αυτή η χρονιά είναι πολύ δύσκολη για όλους. Υπάρχουν προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, και θέλω να ξέρουν πως οι παίκτες προσπαθούν. Θέλω να τους ζητήσω να μας στηρίξουν. Είναι σημαντικό για μας.

Δείτε στο βίντεο το Ρενάτο να μιλάει για τα δοκάρια που βρήκε αλλά και για τη ξεχωριστή αφιέρωση που έκανε στην γυναίκα του.