Home SPORTS NEWS «Διπλό» με «Τόρο» και Ζερβίνιο η Ρόμα (video)

«Διπλό» με «Τόρο» και Ζερβίνιο η Ρόμα (video)


Η Ρόμα μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου (1-0 τη Γιουβέντους εντός) πέρασε από τη Βερόνα με 3-1 για την 21η αγωνιστική και έτσι μείωσε την διαφορά από την κορυφή και την Γιουβέντους στους έξι πόντους, μετά και το 1-1 της «κυρίας» με τη Λάτσιο εκτός το Σάββατο! Βασικός ο Βασίλης Τοροσίδης, κέρδισε πέναλτι, ένα γκολ και μια ασίστ ο Ζερβίνιο… Εκτός αποστολής λόγω ασθένειας ήταν για τους γηπεδούχους ο Βαγγέλης Μόρας .

Η Γιουβέντους πέτυχε την τρίτη σερί νίκη, μετά την ήττα της με 3-0 στο Τορίνο από την Γιουβέντους. Η Βερόνα με την τρίτη σερί ήττα έχασε και άλλο έδαφος, μένοντας στους 32 πόντους…

Το 1-0 για τη Ρόμα έκανε ο Λιάιτς από πολύ ωραίο πάσα του Ζερβίνιο, σε κρίσιμο σημείο και στο 45’. Ισοφάρισε η γηπεδούχος με τον Χάλφρεντσον στο 49’, ενώ ο Ζερβίνιο έκανε το 2-1 για τη Ρόμα στο 60’ Στο 83’ ο ΒασίληςΤοροσίδης κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Έλληνας αμυντικός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, και ο Τότι από την «άσπρη βούλα» διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Ρόμα…

Οι συνθέσεις
ΒΕΡΟΝΑ: Ραφαέλ, Αλεχάντρο Γκονσάλες, Ραφαέλ Μάρκες, Μαϊέτα (39′ Ντοναντέλ), Κατσιατόρε, Ντονάτι (83′ Λόνγκο), Ρόμουλο, Χάλφρεντσον, Ιτούρμπε, Γκόμες Τάλεμπ (68′ Μαρτίνιο), Τόνι.
ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μάικον, Μπενατιά, Καστάν, Τοροσίδης, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν (60′ Πιάνιτς), Στρόουτμαν, Ζερβινιό, Λιάιτς (64′ Φλορέντσι), Ντέστρο (76′ Τότι).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr