Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην αποστολή ο Φερναντές

Στην αποστολή ο Φερναντές


Βγήκε η αποστολή για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Άρη (17:00 Τσίρειο). Οι πράσινοι καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί στο αυριανό τεστ και με γρήγορο γκολ να καθαρίσουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν εξασφαλίζει οτιδήποτε γι΄αυτό και χρειάζεται προσπάθεια από όλους για να ρθει το ζητούμενο.

Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί για να πάρουμε την πρόκριση και να βοηθήσουμε ώστε να έρθει η ηρεμία ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να περάσουμε στην επόμενη φάση“, δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Δημητρίου.

Η ομάδα μας προπονήθηκε για τελευταία φορά το απόγευμα και στη συνέχει έγινε γνωστή η λίστα με τα ονόματα των παικτών που πάνε αύριο στο Τσίρειο. Υποχώρησε το πρήξιμο στο πόδι του Φερναντές και είναι στην αποστολή. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σκαραμοτσίνο και ο τραυματίας Χοσέ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μορέιρα, Μπρουκς, Αντράντε, Αλαμπί, Σκέμπρι, Ατάντα, Σερφά, Παναγιώτου, Μαργκάσα, Πλατινί, Λεάντρο, Σερτζίνιο, Εφραίμ, Ρουσιάς, Ασσίς, Φερναντές, Κυριάκου, Τέιλορ, Γκικίεβις και Αλίπιο.