Home SPORTS NEWS Ξανά… διάβολοι (video)

Ξανά… διάβολοι (video)


Με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να είναι ξανά στην ενδεκάδα και να σκοράρει, τον Χουάν Μάτα να κάνει ντεμπούτο-με ασίστ-με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ και να αποθεώνεται, και τον Ράιαν Γκιγκς να συμπληρώνει 800 συμμετοχές με την αγαπημένη του ομάδα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ παρουσίασε ξανά… διαβολικό πρόσωπο και νίκησε 2-0 την Κάρντιφ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Γουέιν Ρούνεϊ!

Έτσι, η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις επιτυχίες και ανέβηκε στους 40 βαθμούς, πλησιάζοντας την πρώτη εξάδα, πληγώνοντας παράλληλα τον πρώην άσο της, τον «δολοφόνο» με το «αγγελικό πρόσωπο», που επέστρεψε στο… παλιό του «σπίτι», πρώτη φορά ως αντίπαλός. Μιλάμε για τον τεχνικό της Κάρντιφ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος είδε την ομάδα του να γνωρίζει μια ακόμα ήττα και να παραμένει τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα!

Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι στην επιστροφή του στην ενεργό δράση… χρειάστηκε έξι λεπτά για να σκοράρει και έτσι να κάνει το 1-0, σε φάση στην οποία οι «κόκκινοι διάβολοι» άλλαξαν ωραία τη μπάλα, και ουσιαστικά μπήκα με τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Ολλανδό άσο να σκοράρει με κεφαλιά!

Ο Άσλεϊ Γιάνγκ σκόραρε στο 59’ και έκανε το 2-0, τέρμα που προήλθε από ασίστ του Μάτα! Στο 63’ ο Γουέιν Ρούνεϊ μπήκε στον αγώνα στη θέση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι…

Οι συνθέσεις:
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Σμόλινγκ, Έβανς, Εβρά, Βαλέντσια, Τζόουνς, Γκιγκς (71’ Κλέβερλι), Γιανγκ, Μάτα (84’ Γιανουζάι), Φαν Πέρσι (63’ Ρούνεϊ).
ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ. Κόλκερ, Χάντσον (69’ Τέρνερ), Τζον, Μακνιούτον, Μεδέλ, Γουίτς, Νουν (78’ Ντέλι), Μουτς (52’ Κιμ), Μπέλαμι, Κάμπε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr