Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κοντά σε Άλεξ Ρούμπιο

Κοντά σε Άλεξ Ρούμπιο


Κοντά στο νεαρό επιθετικό, Άλεξ Ρούμπιο, που ανήκει στην Ισπανική Σεβίλη, βρίσκεται η ομάδα μας. Σύμφωνα με ρεπόρτερ των Σεβιγιάνων, ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να υπογράψει μετά από εισήγηση του Άνχελ Λοτίνα.  Ο Ρούμπιο έχει ύψος 1.85 και είναι γεννημένος τον Ιούλιο του 1993.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο 21χρονος διεθνής με την u21 της πατρίδας του, θα αποκτηθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ για 2.5 χρόνια, με τη Σεβίλλη να διατηρεί δικαιώματα σε περίπτωση μεταπώλησης του. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, είναι ότι η Σεβίλλη έχει βάλει ρήτρα επαναγοράς(re-purchase clause) στο συμβόλαιο κάτι που σημαίνει ότι οι Ισπανοί πιστεύουν πως ίσως ο Ρούμπιο να εξελιχθεί. Πρόκειται για προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας μας, που θεωρεί ότι ο Ρούμπιο έχει τις ικανότητες να βοηθήσει φέτος, αλλά και να εξελιχθεί σε σπουδαίο ποδοσφαιριστή στο μέλλον.

Ο Ρούμπιο μετράει φέτος 18 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης και έχει πετύχει 4 γκολ. Έχει επίσης 2 συμμετοχές με την αντρική ομάδα, με  το ντεμπούτο του να γίνεται με προπονητή του το Μίτσελ που βρίσκεται τώρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Φέτος και μετά την πώληση των Νεγρέδο και Ντιαβαρά, έλπιζε πως θα πάρει τις ευκαιρίες του, όμως έπαιξε μόνο 13 λεπτά με την ανδρική ομάδα και θέλει να πάει κάπου που θα έχει ευκαιρίες.